Αθλητισμός

Τινάζει στον αέρα το “Athens Alive” η κυβέρνηση; – Άμεσος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό

Τινάζει στον αέρα το “Athens Alive” η κυβέρνηση; – Άμεσος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
Χαμός με Κυβέρνηση, Γιαννακόπουλο, ΑΕΚ. Έντονο παρασκήνιο, τι λένε οι ξένοι επενδυτές.

Είδατε τι χαμός έγινε χθες με τις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το Ολυμπιακό Στάδιο και τη σύμβαση με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που… τρέχει τη διαδικασία του Athens Alive και της τεράστιας επένδυσης που σκοπεύει να κάνει το κονσόρτσιουμ βλέπει ότι η οποιαδήποτε πιθανότητα να προχωρήσει το σπουδαίο αυτό έργο μπορεί να πάψει να υφίσταται αν η ΑΕΚ είναι εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε… βόμβες εναντίον όλων. Της κυβέρνησης, των στελεχών της, της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και μέσω δημοσιευμάτων σε δικά του media επί της ουσίας αναρωτήθηκε αν γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας όλα όσα έγιναν. Και φυσικά, χθες είχε επικοινωνία πολλές ώρες με τους συνεργάτες του στο εξωτερικό.

Τι θα κάνουν αυτοί σε περίπτωση που τελικά συμφωνήσουν με την κυβέρνηση για να προχωρήσουν το έργο του “Athens Alive”; Πως θα ξεπεράσουν τον… σκόπελο της ΑΕΚ; Προφανώς και δεν πρόκειται να περιμένουν δύο χρόνια για να ξεκινήσουν να χτίζουν το ποδοσφαιρικό γήπεδο, την ώρα που γύρω απ’ αυτό θα προχωρούν τα υπόλοιπα έργα.

Με λίγα λόγια, ο κίνδυνος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και πάλι πολύ μεγάλος. Αν “σβήσει” η προοπτική του “Athens Alive” τότε θα χαθεί μία πολύ μεγάλη ελπίδα για να επανέλθει ο Παναθηναϊκός σε… κανονικά επίπεδα. Και μαζί θα μειωθούν πάρα πολύ οι πιθανότητες να καταλήξει κάποια στιγμή η ΠΑΕ στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου για ΟΑΚΑ: «Δεν είμαστε οι μαλ… της παρέας»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments