Αθλητισμός

Βουίζει η πιάτσα για τον παιχταρά του Ατρόμητου – Θα καταλήξει σε μεγάλη ομάδα;

Βουίζει η πιάτσα για τον παιχταρά του Ατρόμητου – Θα καταλήξει σε μεγάλη ομάδα;
Τι θα κάνει ο Ατρόμητος αν "σκάσει" η πρόταση;

Στον Ατρόμητο ξεκινούν τον σχεδιασμό τους εν όψει της επόμενης σεζόν και ήδη ο Νταμίρ Κάναντι είναι έτοιμος να παραδώσει την πρώτη έκθεση στη διοίκηση για τους παίκτες που θέλει και τις θέσεις που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.

Την ίδια ώρα, προσπαθούν να βάλουν σε μια σειρά και όλα τα υπόλοιπα θέματα. Δανεισμούς, παίκτες που μένουν ελεύθερους και εκείνους που βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων και υπάρχει πιθανότητα να “σκάσει” κάποια πρόταση.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Από τους καλύτερους των Περιστεριωτών φέτος, απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι… αδικημένος που καμιά μεγάλη ομάδα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Ίσως, όμως, έφτασε η ώρα.

Η… πιάτσα βουίζει τις τελευταίες μέρες ότι ίσως να “σκάσει” πρόταση για τον μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου από μεγάλη ελληνική ομάδα. Πρόταση που θα ικανοποιεί και τον ίδιο και την ομάδα του και θα του ανοίξει τον δρόμο. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια είναι αυτή η ομάδα που τον έχει βάλει στο στόχαστρο της.

Τον ΠΑΟΚ πρέπει να τον αποκλείσουμε, όπως φυσικά και τον Παναθηναϊκό λόγω των περιορισμών. Αλλά Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα ήθελαν ένα… πολυεργαλείο σαν τον Βασιλακάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βόμβα» από ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Ατρόμητος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments