Αθλητισμός

NBA: Ο “Βασιλιάς” ΛεΜπρόν έστειλε τους Καβαλίερς στον τελικό

NBA: Ο “Βασιλιάς” ΛεΜπρόν έστειλε τους Καβαλίερς στον τελικό
Με τρομερό ΛεΜπρόν Τζέιμς (35π., 15ρ., 9ασ.) οι Καβαλίερς έσπασαν στο 7ο ματς την έδρα των Σέλτικς και με το 87-79 μέσα στο Garden προκρίθηκαν στους τελικούς του NBA!

Δεν θα λείπει ούτε από τους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! Ο Βασιλιάς οδήγησε με τρομερή εμφάνιση τους Καβαλίερς στη νίκη με 87-79 επί των Σέλτικς στη Βοστώνη και το Κλίβελαντ άρπαξε μέσα στο Garden την πρόκρισης

Στο ματς οι Κέλτες ξεκίνησαν με φόρα, έχοντας και την αύρα της έδρας καθώς κανείς δεν τους είχε νικήσει στη Βοστώνη κατά τη διάρκεια των Playoffs του NBA. Μάλιστα η απουσία του Λοβ έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Καβαλίερς.

Η ψυχή του Βασιλιά και το πάθος του ήταν εκείνο που έκανε τη διαφορά. Οι Καβαλίερς πέρασαν μπροστά στο σκορ με 53-51, 5 λεπτά πριν το τέλος της 3ης περιόδου. Το τρίποντο του Μόρις στο ξεκίνημα του 4ου δωδεκαλέπτου έδωσε προβάδισμα στους Σέλτικς (64-61). Όμως εκείνοι λύγισαν στην πίεση της συμμετοχής στον τελικό του NBA.

Ενδεικτικό ήταν και τα 0/10 τρίποντα του Ροζίερ, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει στους Σέλτικς τις σωστές επιλογές όταν η μπάλα έκαιγε. Κάπως έτσι η εμπειρία των Καβαλίερς μίλησε, δίνοντάς τους τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς του NBA.

Ο κορυφαίος του ματς Λεμπρόν είχε 35 πόντους (9/16δ., 3/8τρ., 8/11β.) 15ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κόψιματα και 9 λάθη. Ακολούθησε ο Γκριν να ακολουθεί μe 19 πόντους.

Από τους Σέλτικς πρώτος σκόρερ ήταν ο Τέιτουμ με 24 πόντους, ενώ ο Χόρφορντ σταμάτησε στους 17.

Οι Καβαλίερς, λοιπόν, επέστρεψαν στους τελικούς και τα ξημερώματα της Τρίτης (04:00) θα μάθουν από το Χιούστον αν απέναντί τους θα βρουν τους Ρόκετς του Τζέιμς Χάρντεν ή τους πρωταθλητές Ουόριορς του Στεφ Κάρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments