Αθλητισμός

Δώρο σε Αλαφούζο ύψους 1,5 εκατομμυρίου – Θα τα ρίξει για να φέρει τον παιχταρά;

Δώρο σε Αλαφούζο ύψους 1,5 εκατομμυρίου  – Θα τα ρίξει για να φέρει τον παιχταρά;
Ο Αλαφούζος βλέπει χρήματα από εκεί που δεν το... περίμενε σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός τα έχει ανάγκη.

Ο Λουτσιάνο Νέβες αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιο του με τους πράσινους. Δεν δέχτηκε τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε ο Γιάννης Αλαφούζος και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου καλά στον Λουτσιάνο. Θέλησε μέχρι και να τον αποδεσμεύσει σε μια περίοδο που ήταν τραυματίας και άρα δεν θα μπορούσε να βρει ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής στο αντίο του φέρθηκε με εξαιρετικό τρόπο.

Τι έκανε; Δεν αξίωσε ούτε ευρώ από τα δύο επόμενα χρόνια του συμβολαίου του, κάτι που θα μπορούσε να κάνει και να… τρέχει τον Παναθηναϊκό και αυτός στα δικαστήρια. Ουσιαστικά συμφώνησε να πάρει μονάχα τα δεδουλευμένα του, τα οποία θα τα πάρει σε δόσεις.

Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζους γλιτώνουν περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ, που με την εφορία ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο. Ένα ποσό που θα μείνει στα ταμεία της ομάδας σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει τον Κάτσε, ανανεώνοντας τον δανεισμό του. Και είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να τα καταφέρει.

Αν κάποια απ’ αυτά τα χρήματα τα επενδύσει για το συμβόλαιο του Αλβανού, τότε είναι πολύ πιθανό το deal να κλείσει άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλαφούζος: Πουλάει τον ΣΠΟΡ FM;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments