Αθλητισμός

Πουλάει πάγο στην Αλάσκα: Αυτός είναι ο δαιμόνιος διαπραγματευτής δίπλα στον Παϊρότζ

Πουλάει πάγο στην Αλάσκα: Αυτός είναι ο δαιμόνιος διαπραγματευτής δίπλα στον Παϊρότζ
Ο Παϊρότζ του δίνει τα... κλειδιά και του αφήνει εν λευκώ όλες τις υποθέσεις.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην προηγούμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα είχε έρθει μαζί με έναν πολύ στενό του συνεργάτη. Αυτή τη φορά επέλεξε να φέρει μαζί του τον γιο του, Πιτ. Και όχι μόνο να τον φέρει, αλλά να τον παρουσιάζει παντού σαν τον άνθρωπο που θα αρχίσει να παίρνει πολλές αρμοδιότητες πάνω του.

Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ έχει βρεθεί στον ίδιο ρόλο και παλαιότερα. Σε άλλες ομάδες στις οποίες ο πατέρας του επένδυσε. Ρόλο σημαντικό και με λόγο παντού. Από τις μεταγραφές, τα ρόστερ, τις αποχωρήσεις, μέχρι τις διαπραγματεύσεις.

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στον Παναθηναϊκό με τις… ευλογίες του πατέρα του. Και ήδη σηκώνει μανίκια. Η πρώτη του δουλειά είναι ο Ρόμπιν Λουντ. Αναμένεται να το… πάρει πάνω του και να προχωρήσει ο ίδιος τις επαφές με τον Φινλανδό για να τον μεταπείσει. Και εκεί ίσως πέσουν νέα δεδομένα στο τραπέζι, κυρίως οικονομικής φύσεως!

Δεν θα είναι μόνο ο Λουντ. Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ θα πάρει πάνω του πολλές υποθέσεις, αφού όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μιλούν για έναν άνθρωπο που είναι άριστος στο θέμα των διαπραγματεύσεων. Πουλάει… πάγκο στην Αλάσκα που λένε. Και γι’ αυτό ο πατέρας του τον εμπιστεύεται τυφλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκπληξη από Παϊρότζ σε Δώνη – Το συμβόλαιο, οι μεταγραφάρες και το… πρωτάθλημα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments