Αθλητισμός

Έκπληξη από Παϊρότζ σε Δώνη – Το συμβόλαιο, οι μεταγραφάρες και το… πρωτάθλημα

Έκπληξη από Παϊρότζ σε Δώνη – Το συμβόλαιο, οι μεταγραφάρες και το… πρωτάθλημα
Θα κάνει όσα υπόσχεται ο Παϊρότζ;

Μπορεί να μην κράτησε αρκετή ώρα, αλλά έβγαλε αρκετό παρασκήνιο η κουβέντα του Δώνη με τον Παϊρότζ. Και δεν είναι μόνο αυτά που γράφτηκαν, φίλοι μου. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που είπε κυρίως ο Παϊρότζ προς τον Έλληνα προπονητή, για τον οποίο είχε ακούσει τα καλύτερα λόγια από Αλαφούζο και Νταμπίζα.

Ο Ταϊλανδός όταν μίλησε για το συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές είπε στον Δώνη πως ο λόγος που τον θέλει για περισσότερο από ένα χρόνο είναι γιατί δεν έχει σκοπό να κάνει… αρπαχτή. Δεν θέλει να φτιάξει ομάδα μιας χρήσης. Τον διαβεβαίωσε πως σύντομα, μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες θα είναι δικός του ο Παναθηναϊκός. Και πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει η αναγέννησή του.

“Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε ομάδα ενός χρόνου. Θέλουμε να επενδύσουμε στο ποδόσφαιρο. Και θέλουμε έναν προπονητή που θα μας εμπιστεύεται και θα τον εμπιστευόμαστε”, είπε ο Ταϊλανδός στον Δώνη. Και του υποσχέθηκε πολλά πράγματα. Όπως ότι η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει ξανά τα ίδια προβλήματα με φέτος και πως την επόμενη σεζόν θα γίνουν όλες οι απαραίτητες μεταγραφές για να έρθει ο Παναθηναϊκός στο επίπεδο που του αρμόζει.

“Θέλω μέσα στα επόμενα χρόνια να επιστρέψουμε στους τίλους. Να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτό αξίζει στον Παναθηναϊκό. Υπομονή και όλα θα γίνουν”, ανέφερε ο Ταϊλανδός, που φέρνει άνεμο αλλαγής στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός: Έδωσε το «ok» ο Παϊρότζ, αναλαμβάνει ο Δώνης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments