Άποψη

Ένα εξαιρετικό επίτευγμα: Ένα Nissan Leaf πωλείται κάθε 10 λεπτά!

Ένα εξαιρετικό επίτευγμα: Ένα Nissan Leaf πωλείται κάθε 10 λεπτά!
Οι Ευρωπαίοι αγοραστές του Nissan LEAF έχουν πλέον οδηγήσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.

Από ένα πρόσφατο δελτίο τύπου της Nissan, που μας ενημερώνει ότι το Leaf, το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας άγγιξε τις 100.000 μονάδες, βγαίνουν εντυπωσιακά νούμερα όπως ότι:

Ένα νέο Nissan LEAF πωλείται κάθε 10 λεπτά στην Γηραιά Ήπειρο σε αγοραστές που επιθυμούν να στραφούν σε καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά και σε τεχνολογίες μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Οι Ευρωπαίοι αγοραστές του Nissan LEAF έχουν πλέον οδηγήσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα και έχουν εξοικονομήσει πάνω από 300.000 τόνους CO2.

Επίσης, έχουν “εκτοξεύσει” το ποσοστό ικανοποίησης πελατών στο 92%, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Nissan.

Η ηλεκτροκίνηση δημιουργεί ισχυρούς πελάτες, που δεν είναι απαραίτητο να έχουν πάθος με την οικολογική οδήγηση, τους οικολόγους …εναλλακτικούς και όσους αποτάσσουν – ή βλέπουν σαν το διάβολο στο λιβάδι – τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Εκατό χιλιάδες έχουν επιλέξει ένα ηλεκτρικό, στο μέλλον – δηλαδή σε 10 χρόνια, ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα θα είναι ηλεκτρικό και γενικά, η πρίζα και η μπαλαντέζα θα είναι πρώτο αξεσουάρ.

“Εδώ και 2 χρόνια, προσπαθούσα να βρω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Ήξερα ότι αυτό θα ήταν ένα Nissan! Δήλωση η Susana de Mena από την Μαδρίτη, που αγόρασε το 100.000ό LEAF.

Ουσιαστικά, οι 100.000 ιδιοκτήτες του μοντέλου σε όλη την Ευρώπη συνέβαλαν στο να καταστεί το Nissan LEAF, το EV με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ ήδη περισσότερα από 37.000 νέα LEAF να έχουν ήδη παραγγελθεί στην Ευρώπη.

Το νέο Nissan LEAF είναι το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που διαθέτει τις τεχνολογίες ProPILOT και ProPILOT Park. Το νέο Nissan LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο με το e-Pedal, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινήσουν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματήσουν, απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο πεντάλ του γκαζιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments