Αθλητισμός

Ρελάνς και τριπλό χτύπημα από Μελισσανίδη – Μ’ αυτούς φτιάχνει ομαδάρα

Ρελάνς και τριπλό χτύπημα από Μελισσανίδη – Μ’ αυτούς φτιάχνει ομαδάρα
Ο Μελισσανίδης φτιάχνει την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επισκεφτεί την προπόνηση της ομάδας και είχε πει στους παίκτες πως όποιον θέλει η ΑΕΚ τον κρατάει και όποιον θέλει τον παίρνει.

Ξεκάθαρο το… μήνυμα προς τον Λάζαρο. Ωστόσο θα έπρεπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ να κρατήσει την υπόσχεσή του. Και να μην αφήσει την ομάδα να χάσει κι άλλους παίκτες που είναι σημαντικοί.

Οι κινήσεις του ήταν άμεσες: πλήρωσε… ντούκου και κράτησε τον Λιβάγια, ανανέωσε τον Μπάρκα και τώρα είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο και με τον Παναγιώτη Κονέ. Έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή, ενώ και η πλευρά του Κονέ έχει κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με την Ουντινέζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στην ΑΕΚ πιστεύεται ότι πια το έδαφος έχει προετοιμαστεί και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν οι τελικές κινήσεις τόσο από την ίδια όσο και από τον Κονέ, προκειμένου να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με την Ουντινέζε και αμέσως μετά να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των Κιτρινόμαυρων με τον διεθνή άσο.

Τρία στα τρία για την ΑΕΚ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών δεν το λες και λίγο πράγμα! Και μάλιστα για παίκτες που σίγουρα έχουν να δώσουν πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνία – μαμούθ και deal εκατομμυρίων της ΑΕΚ με την Capelli Sports

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments