Πολιτική

Σκληρό μήνυμα Μητσοτάκη για τη διαγραφή του Καμπόσου – Αμετανόητος ο δήμαρχος Άργους

Σκληρό μήνυμα Μητσοτάκη για τη διαγραφή του Καμπόσου – Αμετανόητος ο δήμαρχος Άργους
To tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον δήμαρχο Άργους και οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη διαγραφή του δημάρχου Άργους από τη Νέα Δημοκρατία για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια» αναφέρεται πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, τονίζοντας «δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

Συγκεριμένα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter:

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

Ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος είχε κατηγορήσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη πως τα λόγια του και οι πράξεις του, “όπως το να φορά το καπελάκι, οφείλοναι στο γεγονός ότι θέλει να είναι αρεστός στους Εβραίους”.

“Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί, λέει, να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό, τι θέλει, να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν τον γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα. Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι”, είχε δηλώσει ο κ. Καμπόσος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Άργους είχε περιλάβει τον Γιάννη Μπουτάρη. Και παλιότερα με ανάρτησή του στο Facebook τον είχε χαρακτηρίσει έναν “γέρο φουκαρά με ταραγμένο νου”.

Αμετανόητος ο δήμαρχος και μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καμπόσος επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Facebook όπου αναφέρει:

“Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι. Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ”.

Το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του δημάρχου Άργους και τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, έσπευσε να σχολιάσει, όπως ήταν φυσικό, και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία πως άργησε να προβεί στη διαγραφή αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “χρειάστηκαν να περάσουν σχεδόν 20 μέρες”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου ‘Αργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του» σημειώνει σε νέα ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει ότι «χρειάστηκε μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική». Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ επισημάνει στην ανακοίνωση του ότι «το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments