Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το Σκοπιανό

Πάνος Καμμένος: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το Σκοπιανό
Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου θα γίνει στα γραφεία των ΑΝΕΛ και όχι στο υπουργείο.

To τηλεφώνημα του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ προς τον Έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό φαίνεται πως προκαλεί ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και στο εσωτερικό της χώρας, με τον Πάνο Καμμένο να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

Μετά την είδηση αυτή, έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει την Τρίτη έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με το λακωνικό δελτίο τύπου των ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος του κόμματος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος και όχι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αυτό σημαίνει πως ο κ. Καμμένος θα διαμηνύσει για άλλη μία φορά πως δεν πρόκειται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δεχθεί τον όρο Μακεδονία σε συμφωνία για το ονοματολογικό.

Επίσης, αυτή η έκτακτη συνέντευξη Τύπου σημαίνει πως ο Πάνος Καμμένος έχει ενημερωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα πως η συμφωνία είναι κάτι παραπάνω από κοντά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των ΑΝΕΛ:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2)».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments