Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Τόσα θα πάρουν οι ελληνικές ομάδες από τη συμμετοχή των διεθνών

Μουντιάλ 2018: Τόσα θα πάρουν οι ελληνικές ομάδες από τη συμμετοχή των διεθνών
Η τύχη λόγω Μουντιάλ χαμογελά σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ ακόμα και σε Πανιώνιο.

Με 7.304 ευρώ την ημέρα από την 1η Ιουνίου μέχρι τον αποκλεισμό της Εθνικής τους «ανταμείβει» η FIFA τους συλλόγους που παίκτες τους θα ταξιδέψουν στην Ρωσία για το Μουντιάλ.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το Ιράν, το οποίο έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εφόσον υποθετικά μιλώντας αποκλειστεί στον όμιλο, κάθε ένας εκ των Σοτζέι Μασούντ, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί θα λάβει 182.600 ευρώ για την παρουσία του στη διοργάνωση από την 1η έως την 25η Ιουνίου.

Να σημειωθεί πάντως, ότι τα χρήματα δεν θα μπουν συνολικά στα ταμεία της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, καθώς ποσοστό τους θα πάρουν όλοι οι σύλλογοι στους οποίους έχουν αγωνιστεί την τελευταία διετία οι τρεις αυτοί παίκτες και κατά σύμπτωση Μασούντ, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί έχουν φορέσει σε αυτό το διάστημα τη φανέλα του Πανιωνίου.

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Σερβίας, το μίνιμουμ ποσό είναι 197.000 ευρώ και θα αυξηθεί σημαντικά εφόσον οι Βαλκάνιοι προκριθούν στη φάση των «16».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μουντιάλ 2018: Η Marca δίνει τη λύση – Ηχητικό με τη σωστή προφορά όλων των παικτών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments