Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Τυνησία – Αγγλία 1-2

Μουντιάλ 2018: Τυνησία – Αγγλία 1-2
Το "τρίποντο" στο φινάλε έκλεψε η Αγγλία επί της Τυνησίας στο Μουντιάλ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό της  Χάρι Κέιν, η Αγγλία κατάφερε έστω και στο τέλος να πάρει την νίκη απέναντι στην Τυνησία στο πρώτο της ματς στο φετινό Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το παιχνίδι άνηκε ολοκληρωτικά στους Άγγλους. Το 1-ο έκανε ο Χάρι Κέιν στο 11′. Από κόρνερ ο Στόουνς πήρε την κεφαλιά, ο Χασέν απογειώθηκε και έδιωξε με το ένα χέρι, αλλά ο επιθετικός της Τότεναμ έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 33′ η Τυνησία φέρνει το ματς στα ίσια. Ο διαιτητής βλέπει πέναλντι καθώς θεωρεί ότι υπάρχει σπρώξιμο πάνω στον Μπεν Γιουσέφο από τον Γουόκερ σε ακίνδυνη σέντρα. Ο Σάσι ευστοχεί και κάνει το 1-1.

Οι ενδεκάδες:

Στο 91′ η Αγγλία βρήκε το νικητήριο γκολ. Μετά από κόρνερ και λάθος γύρισμα Τυνήσιου αμυντικού, ο Κέιν ήταν ψύχραιμος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-2.

  • ΤΥΝΗΣΙΑ (Ναμπίλ): Χασέν (16′ λ.τρ. Μπεν Μουσταφά), Μεριάχ, Σ. Μπεν Γιουσέφ, Μπρον, Μααλούλ, Σκιρί, Μπαντρί, Σασί, Φ. Μπεν Γιουσέφ, Καζρί (85′ Καλιφά), Σλιτί (73′ Μπεν Αμόρ)
  • ΑΓΓΛΙΑ (Σάουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Ντέλε Άλι (80′ Λόφτους-Τσικ), Χέντερσον, Λίνγκαρντ (90+3′ Ντάιερ), Γιανγκ, Στέρλινγκ (68′ Ράσφορντ), Κέιν
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments