Διεθνή

Λευκός Οίκος: Αποδιοργανωμένο το γραφείο επικοινωνίας

Λευκός Οίκος: Αποδιοργανωμένο το γραφείο επικοινωνίας
Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Λευκός Οίκος με το γραφείο επικοινωνίας του.

Όπως σχολιάζει το “ Politico”, ο πρόεδρος Τραμπ ήταν ευτυχής όταν ενεργούσε ως εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ενώ σήμερα με δεδομένη την αποδιοργάνωση του αρμόδιου γραφείου επικοινωνίας, τα στελέχη του αισθάνονται ευχάριστα όταν ο ίδιος αναλαμβάνει τον ρόλο τους.

Στο γραφείο επικοινωνίας  του Λευκού Οίκου, την Παρασκευή το απόγευμα βρισκόταν μόνο ο Ρέιτζ Σαχ, λίγες ώρες μετά την απόφαση του Τραμπ να βγει από την απομόνωσή του, μετά το ταξίδι στη Σιγκαπούρη και να μιλήσει για ένα 20λεπτο στους δημοσιογράφους στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Μέσα στις δύο περιοχές που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι, δεν υπήρχε σχεδόν κανένας διαθέσιμος, για να σχολιάσει την εντολή φυλάκισης του πρώην προέδρου της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, αλλά και την προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων να επιτύχουν μία συμφωνία για το μεταναστευτικό.

Κάποια στιγμή, δύο νεαρά στελέχη βρέθηκαν στο γραφείο της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου Λίντσεϊ Γουόλτερς που απουσίαζε, ενώ άλλη αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, η Κέλι Λοβ, αποχώρησε την Παρασκευή αναλαμβάνοντας μία θέση στο υπουργείο Ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λάρι Κάντλοου: Σύμβουλος του Τραμπ υπέστη καρδιακή προσβολή λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Κιμ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments