Αθλητισμός

Παρέλαση ονομάτων για τον Παναθηναϊκό – Ο NBAer και οι παιχταράδες εκατομμυρίων

Παρέλαση ονομάτων για τον Παναθηναϊκό – Ο NBAer και οι παιχταράδες εκατομμυρίων
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη στον Παναθηναϊκό και στα μεταγραφικά σενάρια.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τη χρονιά για το τριφύλλι, που ήδη τρέχει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, «τρέχοντας» την υπόθεση Καλάθη, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει στις τάξεις της τον διεθνή γκαρντ.

Η υπόθεση Καλάθη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των «πρασίνων», καθώς ο σχεδιασμός για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν θα μετατραπεί ολοκληρωτικά σε περίπτωση που ο Νικ δεν συνεχίσει στο ΟΑΚΑ. Πέραν του Καλάθη, όπως αναλύσαμε σε χθεσινό κείμενο, υπάρχουν αρκετές ακόμη περιπτώσεις συμβολαίων που λήγουν και θα απασχολήσουν το τριφύλλι.

Όπως φαίνεται, το καλοκαίρι για τους πρωταθλητές Ελλάδος αναμένεται «καυτό», καθώς πλην των συμβολαίων που λήγουν (Καλάθης, Τζέιμς, Ρίβερς, Σίνγκλετον, Λοτζέσκι, Παππάς, Όγκαστ) έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες σχετικά με πιθανούς υποψήφιους στόχους. Παίκτες κυρίως από το «πάνω ράφι» που ίσως απασχολήσουν τους «πράσινους» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μέχρι στιγμής, όσον αφορά την «αγορά» της Basket League, υπάρχει έντονη φημολογία για την περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννη Παπαπέτρου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, όπως και για τον MVP του Λαυρίου, Μακένζι Μουρ.

Παράλληλα, έχουν αποτυπωθεί γραπτώς και οι περιπτώσεις του 26χρονου φόργουορντ της Ζαλγκίρις, Εντγκάρας Ουλανόβας, ενώ στο πλαίσιο της φημολογίας εντάσσεται και η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια, του Κροάτη που είναι… δεδηλωμένος οπαδός του τριφυλλιού, μένει free agent από τους Μάτζικ, αλλά το κασέ του είναι σχεδόν… απλησίαστο για τα δεδομένα.

Τα παραπάνω ονόματα, όπως και εκείνο του Καλάθη, μιας υπόθεσης που θα αποτελέσει «κλειδί» για τον τρόπο διαμόρφωσης του ρόστερ της επόμενης σεζόν, φιγουράρουν, μεταξύ άλλων στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Live Sport».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παπαπέτρου, ο κοινός ατζέντης με Θανάση και Βουγιούκα και οι φήμες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments