Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ωροσκόπιο, 27/06: Ανάδρομος Άρης και αναδρομές στο παρελθόν
Ωροσκόπιο, 27/06: Ανάδρομος Άρης και αναδρομές στο παρελθόν | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Ιουνίου 2018, 19:15 19 Ιουνίου 2018, 19:15

Μια αρκετά μεγάλη περίοδος, που θα κάνει το παρελθόν και την υγιή του πλευρά να δώσει τις λύσεις, σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον ζωδιακό κόσμο.

Ωροσκόπιο, πιο αναλυτικά:

Κριός: Εσείς και με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο, μόνο καλά θα έχετε στην πορεία σας. Ακόμη και οι δύσκολοι πρώην εραστές που τώρα είναι απόμακροι, θα έρθουν στην καθημερινότητα σας, με νέες δεσμευτικές προτάσεις.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 29 και 30 Ιουνίου

Ταύρος: Εσείς δεν έχετε καμία σχέση με τις αλλαγές αυτού του καιρού, στον αστρολογικό θόλο. Ήδη ο Ουρανός, πάνω σας έχει αρχίσει και σας βοηθάει σε όλα, για να πάρουν την πορεία και την μορφή που έχετε ονειρευτεί.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 05 και 09 Ιουλίου

Δίδυμοι: Εσείς που έχετε κάνει και τις περισσότερες ατασθαλίες και αμαρτίες στα ερωτικά σας, αυτό που θα σας συμβεί και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου είναι, ένας μετωπικός κεραυνοβόλος έρωτας που θα σας κάνει πια να δέσετε την καρδιά σας, σε ένα μόνιμο λιμάνι αγάπης.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 01 και 19 Ιουλίου

Καρκίνος: Φυσικά και αυτό το φαινόμενο, θα συντελεστεί μέσα στον δικό σας τον ζωδιακό καιρό, και που θα σας επηρεάσει άμεσα και θεματικά την ερωτική σας ζωή, που θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα επικοινωνιών και των αποστάσεων.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 02 και 06 Ιουλίου

Λέων: Υπάρχουν ήδη κάποια πράματα – καταστάσεις, που έχουν ωριμάσει και από τα τέλη του Ιουνίου θα αρχίσουν να σας αποδίδουν και τους καρπούς. Πολλές οι επανασυνδέσεις, οι μοιραίοι έρωτες, τα πολλά χρήματα θα είναι στο προσκήνιο, για όλο το επόμενο διάστημα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 03 και 10 Αυγούστου

Παρθένος: Με τόσα πολλά που έχετε να κάνετε, εσείς μόνο καλές και σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε τελικά για όλο το ερχόμενο διάστημα σε υποθέσεις αγάπης και οικονομικών. Εσείς από την δική σας την μεριά, φροντίστε πια να είστε πιο εκλεκτικοί.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 25 και 29 Ιουλίου

Ζυγός: Έχετε πάρει κάποιες χρονικές δεσμεύσεις από τον άνθρωπο σας, για υποσχέσεις που σας έχει δώσει. Από τις αρχές του Ιουλίου, θα αρχίσετε να βλέπετε και τις αλλαγές. Επίσης, κάποιο που έχουν στα σκαριά κάποια νέα σχέδια εργασίας, θα τα δουν να αποδίδουν το μέγιστο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 15 και 19 Ιουλίου

Σκορπιός: Η εποχή έχει τροποποιηθεί υπέρ σας, και σε όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα έχετε τις ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε την ζωή σας, σε οικονομικά και προσωπικά θέματα. Ακόμη και οι ελεύθεροι που έχουν απογοητευτεί από την μοναξιά τους, θα βρουν νέο έρωτα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 08 και 30 Ιουλίου

Τοξότης: Δεν χρειάζεστε εξηγήσεις για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση, καθώς ξέρετε πολύ καλά ποια είναι η βασική αιτία, που σας τα προκαλεί. Οι μέρες με τον Άρη σε ανάδρομη κίνηση, σίγουρα θα φέρουν και τις θεμιτές λύσεις
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 05 και 20 Ιουλίου

Αιγόκερως: Αν υπάρχουν κάποιες ερωτικές ή γενικότερα προσωπικές εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα πάρουν την πορεία της επίλυσης τους. Ακόμη και λεφτά που έχουν κολλήσει σε ξένα χέρια, και σας ανήκουν, θα έρθουν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 10 και 12 Αυγούστου

Υδροχόος: Όλα αυτά που θα συντελεστούν στο αστρολογικό ουρανό, επηρεάζουν άμεσα και την δική σας καθημερινότητα προς το πολύ καλύτερο. Οι σχέσεις και οι δεσμοί με αγαπημένα πρόσωπα, θα έρθουν πιο κοντά και πιθανόν εύκολα πια επανενώσεις και συμφιλιώσεις να έρθουν στο προσκήνιο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 01 και 05 Αυγούστου

Ιχθείς: Εσάς τα ανάδρομα του ουρανού, δεν θα σας αγγίξουν καθόλου. Η ζωή σας, προχωράει κανονικά και ίσως και να έχετε και κάποιες περισσότερες διευκολύνσεις. Μερικοί που έχουν μείνει καιρό μόνοι, θα βρουν την επόμενη αγάπη στα μάτια ενός φίλους τους.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 25 και 30 Ιουλίου

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018