Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε το στίγμα από το κινητό της
Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε το στίγμα από το κινητό της | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2018, 12:41 | ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12:43 21 Ιουνίου 2018, 12:43

Η υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Ο κ. Βασίλης Ταουξής, έφερε στο «φως» νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Όπως δήλωσε μιλώντας στο STAR, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 44χρονης, το οποίο αναζητούσαν όλο αυτό το καιρό στη λίμνη, όπου είχε βρεθεί νεκρή.

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δούλευαν στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά το θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς», ανέφερε ο κ. Ταουξής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ειρήνη Λαγούδη: Το στίγμα του κινητού βρέθηκε ένα μήνα μετά από το θάνατο της.

Το ζήτημα αυτό διερευνάται από τις αρχές και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος.

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις έρευνες αναζητούσαν το κινητό της Ειρήνης στη λίμνη Τριχωνίδα.

«Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση.

Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του», είπε ο κ. Ταουξής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ειρήνη Λαγούδη: Η δικογραφία αποκαλύπτει πώς έβαλε τέλος στη ζωή της

Ετικέτες: 


2018