Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2018
Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2018 | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2018, 21:35 21 Ιουνίου 2018, 21:35

Κριός : Δεν θα λάβετε ποτέ δικαίωση από τον πρώην σας, αν αυτό αποζητάτε. Το ιδανικό θα ήταν να σταματήσετε να σκέφτεστε τα παλιά και να ανοίξετε τον δρόμο σας, για κάτι νέο.

Ταύρος : Οι σκέψεις που υπάρχουν από τις αρχές αυτού του μήνα, είναι για να βρεθούν οι σωστές και δίκαιες λύσεις, για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει αυτή η σχέση.

Δίδυμοι :Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, για τα εργασιακά σας που όμως για τους επόμενους μήνες, θα φέρουν την προσωπική σας ζωή, σε δεύτερη μοίρα.

Καρκίνος : Το ότι ο σύντροφος σας, κρατάει κάποιες φιλικές επικοινωνίες με το παρελθόν του, μια πρώην σχέση του, δεν είναι λόγος εσείς να σκέφτεστε να τον χωρίσετε.

Λέων : Με τόσα επαγγελματικά βάρη που έχει το ταίρι σας, μάλλον για αυτό το Καλοκαίρι, δεν θα έχετε τις ευκαιρίες, για να κάνετε κάτι περισσότερο από μερικές ημέρες διακοπές.

Παρθένος : Το να θέλετε να γυρίσετε σελίδα στην ερωτική σας ζωή, είναι καλό, αλλά μέσα στα καινούργια κεφάλαια, μην κάνετε αναφορές στα παλιά και τετριμμένα.

Ζυγός : Οι σχέσεις με τους φίλους σας έχουν πληγεί λόγω αυτής του νέου ερωτικού δεσμού, που διατηρείτε εδώ και καιρό, και δεν σας αφήνει λεπτό μόνους σας.

Σκορπιός : Η παρουσία πολλών – τρίτων – γνωστών, μέσα στον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση, μόνο επικοινωνιακές προστριβές έχει φέρει. Προστατευτείτε.

Τοξότης : Η απόκτηση ενός απογόνου, ίσως και σε αυτήν την περίοδο της ζωής σας, πραγματικά να μην σας ενδιαφέρει. Πείτε το και ξεκαθαρίστε την θέση σας.

Αιγόκερως : Κάποιο συνάδελφοι σας, έχουν δει την παρουσία σας, μέσα στον εργασιακό χώρο ανταγωνιστικά. Κάποια σχόλια που θα πέσουν στην αντίληψη σας, απλά προσπεράστε τα.

Υδροχόος : Με τον καιρό μέσα σε μια σχέση βγαίνουν στην επιφάνεια συνήθειες και επιθυμίες, και από τα δύο μέρη. Στην δική σας ακόμη δεν υπάρχει κάτι σχετικό.

Ιχθείς : Το πλανητικό σκηνικό ακόμη και τώρα σας δίνει κάποιες ευκαιρίες, για να διώξετε από τις πλάτες σας άτομα – γεγονότα, που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας δείξουν.

Πηγή: oroskopos.tv

Ετικέτες: 


2018