Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Επανασυνδέσεις ζωδίων για την Παρασκευή 22/6
Επανασυνδέσεις ζωδίων για την Παρασκευή 22/6 | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2018, 20:43 21 Ιουνίου 2018, 20:43

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι, ότι αυτό που θέλετε, είναι να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας. Μάλλον σας έχει ξεθωριάσει από την καρδιά το συναίσθημα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Δεν θέλετε να μιλήσετε περισσότερο. Έχετε ξεκαθαρίσει στο συντροφικό σας ταίρι, τι ζητάτε – χρειάζεστε, και το μόνο που απομένει είναι να το δείτε και σαν πράξη.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, είναι και αυτές, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους για να φύγετε από τα παλιά και να απολαύσετε αυτό το Καλοκαίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Τώρα που ο Ήλιος, θα είναι πάνω σας για τις ερχόμενες 4 εβδομάδες, θα έχετε και την άνεση για να κάνετε πιο συγκεκριμένα τα θέλω σας στο άτομο που αγαπάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Λέων

Όλα έχουν και μια ημερομηνία λήξης. Στην δική σας την περίπτωση δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να αναστήσετε την σχέση αυτήν και πάλι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Οι μέρες έχουν φέρει μεγάλες αλλαγές στην ζωή του ανθρώπου σας, που ήδη σας έχει μιλήσει για όλα αυτά που επιθυμεί, να βελτιώσει και μέσα στον δεσμό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Έχετε κάνει την προσωπική σας έρευνα για το άτομο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μάλλον θα πρέπει να δώσετε χρόνο για να σας ψάξει και αυτός τώρα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Σκορπιός

Η σχέση που έχετε κάτω από τις ανάδρομες κινήσεις τόσων πλανητών, μόνο ακόμη καλύτερες εκδοχές της θα βγάλει στην επιφάνεια. Απολαύστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Οι συμπεριφορές σας, έχουν κάνει τον άνθρωπο σας να σας αγαπάει, πολύ περισσότερο και σίγουρα να κάνει πιο ώριμες πια σκέψεις για το μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως

Έχετε πιστέψει σε όλα αυτά που έχουν έρθει από την μεριά του ανθρώπου σας. Μέσα στον νέο μήνα του Ιουλίου, θα έχετε και τις πράξεις που θα σας δικαιώσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος

Δεν είστε και στην καλύτερη σας διάθεση και αυτό ακουμπά, όλα αυτά που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος σας, που μάλλον έχει τεμπελιάσει για αυτήν τη σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Το ότι είστε μόνοι σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε καινούργιες υποχωρήσεις, σε παλιές αγάπες που σας πλήγωσαν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ετικέτες: 


2018