Αθλητισμός

Έκπληξη με πολύπειρο Έλληνα πλέι μέικερ σκέφτεται ο Παναθηναϊκός

Έκπληξη με πολύπειρο Έλληνα πλέι μέικερ σκέφτεται ο Παναθηναϊκός
Οργανώνει την επόμενη μέρα του ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ασχολείται με το θέμα του Νικ Καλάθη, το οποίο οδεύει προς αρνητική κατάληξη και ήδη ο Τσάβι Πασκουάλ σκέφτεται το plan b και ποιος θα παίξει τον ρόλο του αντί – Καλάθη σε περίπτωση που δεν καταφέρουν οι πράσινοι να τον μεταπείσουν.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει παίκτη από το πάνω ράφι, κάποιοι αναφέρουν πως ίσως ο Μάικ Τζέιμς να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο και σίγουρα το θέμα θα κρατήσει για αρκετό καιρό και θα σηκώσει ακόμα μεγαλύτερη συζήτηση.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως σκέφτονται έτσι κι αλλιώς να προχωρήσουν σε μια επιπλέον κίνηση για την περιφέρεια της ομάδας, η οποία θα είναι και σε άμεση συνάρτηση με το θέμα του Νίκου Παππά και αν θα παραμείνει ο Έλληνας άσος στο ρόστερ. Και το όνομα που δεν έχει… σβηστεί από τη λίστα είναι αυτό του Νίκου Ζήση.

Με την Μπάμπεργκ να φεύγει από την Ευρωλίγκα και να υπογράφει για πέντε χρόνια με τη FIBA για το Champions League, ο Ζήσης… ψάχνεται για να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο. Πάντα το ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας στριφογυρίζει στο μυαλό του και παρά την ηλικία του, ο Πασκουάλ δεν θα έλεγε όχι σε ένα παίκτη τόσο έμπειρο που μπορεί να προσφέρει ηρεμία και καθαρό μυαλό στην ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώην θηριώδης σέντερ του Ολυμπιακού στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments