Ειδήσεις

Η Αστρολογία σήμερα 23 6 2018: Ο Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό

Η Αστρολογία σήμερα 23 6 2018: Ο Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό
Η Αστρολογία σήμερα 23 Ιουνίου 2018.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε τώρα πρόθυμοι να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τους άλλους και οι απόψεις μας είναι ειλικρινείς αλλά και άμεσες. Θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή συναρπαστική, την κάθε στιγμή της ημέρας. Η πλήξη και η ανία δεν είναι τώρα για μας και μπορούμε να μετατρέψουμε ακόμη και τα αρνητικά γεγονότα σε θετικά, χάρη στην πρωτότυπη σκέψη μας. Μπορούμε να αξιολογήσουμε άμεσα τα γεγονότα και να πάρουμε μια απόφαση. Θέλουμε την αλήθεια και επιμένουμε σ’ αυτήν, δεν αποδεχόμαστε την ανεντιμότητα από οποιονδήποτε εμπλεκόμαστε συναισθηματικά. Μπορούμε να απομακρυνθούμε εύκολα από ένα ανειλικρινές άτομο, καθώς κι από οποιονδήποτε δεν είχαμε ποτέ συναισθήματα.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο και αναζητάτε το νέο, αμφισβητώντας το παλιό, καθώς έχετε την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Είστε εκκεντρικοί στον τρόπο με τον οποίον κατευθύνετε τη ζωή σας και κάνετε σοφότερες επιλογές. Είναι πιθανό να εισέλθετε σε ομάδες που υποστηρίζουν ένα ιδανικό, μεταδίδοντας θετικότητα και ενθουσιασμό στους γύρω σας. Είστε ευθείς και απομακρύνετε όσους σας λένε ψέματα. Θέλετε τώρα να ζήσετε τη δική σας ζωή, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αναζητάτε ένα σύντροφο, αν είστε γυναίκα, ο οποίος δεν θα στερήσει την ελευθερία σας. Έχετε μια ποιότητα στον προσωπικό σας μαγνητισμό, φιλελεύθερες ιδέες και κατανόηση απέναντι των άλλων ανθρώπων.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αυτή η όψη δημιουργεί σημαντική εσωτερική πίεση και ένταση, διανοητικά και συναισθηματικά, και μπορεί να είναι δύσκολο να ασχοληθούμε με εποικοδομητικό τρόπο με τις υποχρεώσεις μας. Εξαιτίας της εσωτερικής αναταραχής και του άγχους μας, η αντίληψή μας για τους άλλους είναι έντονα επηρεασμένη από τα συναισθήματά μας. Νιώθουμε απαισιόδοξα, ακόμα και καταθλιπτικά, καθώς στεκόμαστε στον πόνο και νιώθουμε ότι τα προβλήματά μας πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς. Η ευαισθησία μας και η συναισθηματική δεκτικότητά μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε υπεύθυνοι για τα προβλήματα των αγαπημένων μας προσώπων, έτσι συμμετέχουμε στη βελτίωση της κατάστασης.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε μια αίσθηση ανυπομονησίας που δημιουργεί μια απότομη σκληρότητα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Είστε αντιδραστικοί και οι ανακριτικές ερωτήσεις που κάνετε τείνουν να δημιουργήσουν απόσταση από τους άλλους. Θα πρέπει να μάθετε την τέχνη του συμβιβασμού και της μετριοπάθειας, δίνοντας προσοχή στις ανάγκες και τα συναισθήματα των αγαπημένων σας προσώπων. Στερήστε αυτοπεποίθησης και διακατέχεστε από εσωτερικές εμμονές. Η ψυχική και συναισθηματική ανησυχία σας, σας κάνει ευαίσθητους σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα που παρατηρείτε. Είστε ανυπόμονοι με τον εαυτό σας και τους άλλους και θέλετε να γίνουν τα πράγματα αμέσως. Η μετριοπάθεια και ο συμβιβασμός είναι απαραίτητα αν θέλετε να αποτρέψετε τους άλλους από το να φύγουν μακριά σας.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, την Αφροδίτη και τον Άρη νέες γνωριμίες με ανθρώπους που παρουσιάζουν ασυνήθιστες συμπεριφορές μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές, αλλά είναι καλύτερο να αποφεύγονται σήμερα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Δία αισθανόμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και απολαμβάνουμε ήρεμα και ήσυχα τις στιγμές.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments