Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Σύγχρονη Αστρολογία και ερωτική τάση ζωδίων– Ιούλιος
Σύγχρονη Αστρολογία και ερωτική τάση ζωδίων– Ιούλιος | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Ιουνίου 2018, 17:33 23 Ιουνίου 2018, 17:33

Ο καινούργιος μήνας, έχει πολλά καλά να αποκαλύψει στα ζώδια και ειδικά σε αυτούς που περιμένουν αισθηματικές επιστροφές.

Αστρολογία, πιο αναλυτικά:

Κριός: Είσαστε στα όρια σας πια, μέσα σε αυτόν τον ερωτικό δεσμό και το μόνο που απαιτείτε αυτήν την εποχή, είναι να πάρετε κάποιες αλήθειες από το ταίρι σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 5 και 10 Ιουλίου

Ταύρος: Μήνας απαιτητικός για το ζώδιο σας. Πρέπει πραγματικά να ανεβάσετε ταχύτητες και να φύγετε μακριά από ότι πραγματικά σας καταπιέζει.
Τυχερές ημερομηνίες : 6 και 12 Ιουλίου

Δίδυμοι: Μάλλον έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Ζητάτε κάποιον νέο έρωτα που μπορεί να γοητεύσει το μυαλό σας αλλά και να κάνει την καρδιά σας, και πάλι να χτυπήσει δυνατά.
Τυχερές ημερομηνίες : 3 και 19 Ιουλίου

Καρκίνος: Έχετε όλα τα φώτα πάνω σας, άρα ότι ύποπτο και περίεργο τολμήσετε θα αποκαλυφθεί. Άρα βάλτε τα δυνατά σας, και ξεκαθαρίστε την ζωή σας, σε όλα τα επίπεδα.
Τυχερές ημερομηνίες : 4 και 20 Ιουλίου

Λέων: Οι έρωτες και η ανοδική σας καριέρα, είναι καταστάσεις που θα πρέπει να κοιτάξετε πολύ πιο σοβαρά, το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς θα σας πιέσουν για αποφάσεις.
Τυχερές ημερομηνίες : 5 και 21 Ιουλίου

Παρθένος: Οι συγκυρίες που έρχονται στα ερωτικά σας, μόνο πιο ευτυχισμένους θα σας κάνουν. Το σίγουρο είναι ότι έχετε και εσείς σε όλο αυτό βάλει το χεράκι σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 2 και 23 Ιουλίου

Ζυγός: Μόνο αγάπη τελικά θέλετε, και θα την έχετε από το άτομο που ζητάει η καρδιά σας. Ακόμη και αυτοί που στο τώρα δεν είναι μαζί, θα δεχτούν νέα πρόταση επανασύνδεσης.
Τυχερές ημερομηνίες : 9 και 11 Ιουλίου

Σκορπιός: Υπερβολή έχετε σε όλα σας. Η αγάπη θέλει λογική και μέτρο. Μπορεί φυσικά να έχετε ερωτευτεί πολύ, αλλά με την εγκράτεια αυτό όλο θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.
Τυχερές ημερομηνίες : 6 και 14 Ιουλίου

Τοξότης: Μην βάζετε ακόμη τίτλους σε σχέσεις που μόνο τώρα το τελευταίο καιρό, έχετε ξεκινήσει. Ο χρόνος μόνο θα σας δείξει ποια τελικά θα είναι κι η πορεία της.
Τυχερές ημερομηνίες : 3 και 15 Ιουλίου

Αιγόκερως: Έχετε παρασυρθεί σε αισθηματικά λάθη. Ο μήνας που αλλάζει, θα σας φέρει τις καλές και σημαντικές ευκαιρίες για να έρθετε και πάλι κοντά σε αγαπημένα άτομα.
Τυχερές ημερομηνίες : 1 και 20 Ιουλίου

Υδροχόος: Οι προσπάθειες οι οικονομικές που κάνετε, για να βγείτε από την τωρινή σας οικονομική δύσκολη κατάσταση, θα πιάσουν τόπο. Σειρά έχουν οι ερωτικές σχέσεις και τα ξεμπερδέματα τους.
Τυχερές ημερομηνίες : 6 και 23 Ιουλίου

Ιχθείς: Χρωστάτε πολλά στους φίλους σας που πραγματικά κάνουν ότι μπορούν από την δική τους την μεριά, για να σας έχουν και πάλι σε μια καλή ψυχολογία, μετά τον χωρισμό σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 4 και 14 Ιουλίου

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018