Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι ετοιμαστείτε: Καταπληκτικά τα νέα
Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι ετοιμαστείτε: Καταπληκτικά τα νέα | Pagenews.gr
Pagenews Team 24 Ιουνίου 2018, 17:11 24 Ιουνίου 2018, 17:11

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Το στάδιο που στο τώρα βρίσκεται η σχέση σας, μάλλον είναι και το καλύτερο δυνατό. Από τον νέο μήνα, θα καταφέρετε και να ισορροπήσετε και τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Είστε σε μια αναζήτηση αλλαγών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της εργασίας σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι πια ξέρετε ακριβώς ζητάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Με τα άστρα να σας δίνουν τα σωστά μηνύματα, εσείς θα έχετε μια καλή διάθεση, έτσι ώστε να μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε προβληματικές σχέσεις
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Οι φίλοι σας έχουν κάνει πολλά για εσάς, και το μόνο που θέλουν αυτήν την εποχή, είναι εσείς πραγματικά να είστε ευτυχισμένοι, με το παρόντα σύντροφο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως
Λέων

Έχετε πολλές ερωτικές αγωνίες, που δεν έχουν και κάποια συγκεκριμένη αιτία – βάση. Αυτό είναι μάλλον κάτι που σας έχε ξεμείνει, από κάποια παλιά σας κακή σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Οι εκπλήξεις που θέλει να σας κάνει ο άνθρωπος σας, έχουν ήδη αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους. Από τον Ιούλιο, θα έρθουν και οι πιο επίσημες προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Θα έχετε μια εμφάνιση από το παρελθόν πάνω στις αλλαγές του μήνα, και το μόνο που θα σας ζητηθεί από τον πρώην σας, είναι ένα ναι ή ένα όχι.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς
Σκορπιός

Είναι πραγματικά αδύνατον να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Αυτό είναι και κάτι που κάποιους άλλους, θα τους αδικήσει. Εσείς φροντίστε να είστε καλά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως
Τοξότης

Σημαντικά και τυχερά τα νέα που σας έρχονται από τα εργασιακά σας, που ίσως και τελικά να σας ανοίξουν τους διαδρόμους για το εξωτερικό.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως

Η σταθερή πορεία της σχέσης σας έχει ήδη κάνει τον άνθρωπο σας, να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου μέσα στον χρόνο αυτόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς
Υδροχόος

Υπάρχουν άτομα που σας θέλουν, αλλά ακόμη δεν σας έχουν δείξει και με πράξεις κάτι ανάλογο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε πλησιάσματα και εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Δεν υπάρχει ενεργό πια συναίσθημα μέσα σας, που να μπορεί να σας κάνει να επιστρέψετε και πάλι σε μια πιο παλιά σας σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018