Ζώδια

Σελήνη 24-26/06 – Ερωτικές Παγίδες

Σελήνη 24-26/06 – Ερωτικές Παγίδες
Αστρολογία Σελήνη.

Αστρολογία Κυριακής 24/06, η Σελήνη διασχίζει τον Σκορπιό

Μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δεν δουλεύει; Προσπαθήστε να τα κάνετε, γιατί σήμερα ενδείκνυται να αποζητήσετε πιο χαλαρωτικές δραστηριότητες για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Μια βόλτα στη φύση, μια βουτιά στη θάλασσα, η μουσική και το διάβασμα, μπορούν να σας ηρεμήσουν και να σας ξεκουράσουν. Αν βρείτε μια ερημική παραλία που μπορείτε να βγάλετε όλα σας τα ρούχα, θα είναι ευεργετικό να απορροφήσει όλο σας το κορμί τις ακτίνες του ήλιου!

Είστε από αυτούς που συχνά απασχολούν τη σκέψη τους με το πώς αλλιώς θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί κάποια πράγματα;

Το σύμπαν μπορεί να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιες συγκυρίες, γι’ αυτό φροντίστε να την αδράξετε και να κάνετε πράξη όσα συλλογιζόσασταν… Να ξέρετε ότι θα είναι καλό να δράσετε μετά την Πανσέληνο της Πέμπτης!

Ένα άτομο που γνωρίσατε τυχαία σε μια φιλική συγκέντρωση, μπορεί να είναι σε θέση να βελτιώσει την καριέρα σας με τους πιο θετικούς και απρόσμενους τρόπους. Μην εκπλαγείτε αν σύντομα εισχωρήσετε σε πιο ελίτ τάξεις και αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας προς το καλύτερο!

Αν έχετε κάποια δημιουργικά ταλέντα, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τα αξιοποιήσετε ώστε να σας αποδώσουν οικονομικά.

Βελτιώστε την κλίση σας στη φωτογραφία, τη μόδα ή και την οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων!

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις αγορές σας αν βρεθείτε στο εξωτερικό, τόσο σε επίπεδο τιμής όσο και ειδών. Ενέχει ο κίνδυνος να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το τελωνείο με την επιστροφή σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν είστε αδέσμευτοι και έχετε κατοικίδιο, σήμερα διευρύνετε λίγο τους χώρους και τον χρόνο της καθημερινής σας βόλτας… Μια τυχαία γνωριμία, έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε ονειρική σχέση!

Κάποιοι θα αποζητήσετε χρόνο ηρεμίας και ησυχίας σήμερα. Σας έχει κουράσει πολύ η έντονη καθημερινότητα, με τις πολλές ευθύνες και τις απαιτήσεις από συνεργάτες και φίλους.

Αν έχετε το περιθώριο να αποδράσετε, φροντίστε να απομακρυνθείτε από όλους και όλα – και να κλείσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές. Αυτό σας αναζωογονήσει και θα φορτίσει τις μπαταρίες σας για πολύ καιρό!

Κάποιοι θα έχετε την έντονη ανάγκη να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Το σύμπαν σας καλεί να σκεφτείτε πολύ μια απόφασή σας για γάμο, γιατί ενδέχεται να περιορίσει τις εξελίξεις σε σχέση με την καριέρα σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να διερευνήσετε τις προοπτικές σας για μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα ή την παρούσα εργασιακή σας απασχόληση.

Πώς νομίζετε ότι θα αντιδράσει το ταίρι σας, αν ενώ κάνετε έρωτα το αποκαλέσετε με ένα άλλο όνομα; Για να συμβεί κάτι τέτοιο, φυσικά σημαίνει ότι στο μυαλό σας υπάρχει κάποιο άλλο άτομο… Εσείς αποφασίσετε για τις επιλογές σας – ωστόσο, είναι βέβαιο ότι αρχικά θα βρεθείτε να κοιμάστε στον καναπέ ή στο σπιτάκι του σκύλου!

Είναι πιθανό να αθετήσετε μια υπόσχεσή σας προς έναν άνθρωπο που αγαπάτε, κυρίως εξαιτίας έλλειψης των απαραίτητων πόρων – οικονομικών ή άλλων – για να την πραγματώσετε. Θα εκτιμηθεί δεόντως αν αγοράσετε ένα μικρό δωράκι, για να απολογηθείτε και θα εκθέσετε την κατάσταση.

Φροντίστε να είστε ενήμεροι για τις συνήθειες και τα έθιμα άλλων πολιτισμών, αν πρόκειται να ταξιδέψετε. Σε κάποιες χώρες, υπάρχουν πολύ σκληρές κυρώσεις προς όσους δεν σέβονται την κουλτούρα της περιοχής!

Η ενέργεια της ημέρας: Ελέγξτε κάθε παράμετρο, όταν σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Οι κρατήσεις για εισιτήρια ή ξενοδοχεία, μπορεί να έχουν κάποιες κρυφές χρεώσεις που να σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments