Ειδήσεις
pagenews.gr / Ειδήσεις / Το σατανικό σχέδιο της πρώην την έβαλε σε μπελάδες
Το σατανικό σχέδιο της πρώην την έβαλε σε μπελάδες | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Ιουνίου 2018, 12:17 25 Ιουνίου 2018, 12:17

Δικαστήριο στον Καναδά αποφάσισε ότι αυτό έκανε η Τζένιφερ Λι στον φίλο της διαγράφοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε από μια υψηλού κύρους μουσική σχολή και αντικαθιστώντας το με ένα ψεύτικο σημείωμα απόρριψης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, την Τετάρτη ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Οντάριο, Ντέιβιντ Κόρμπετ έκρινε ότι η Λι σκόπιμα παρεμπόδισε την καριέρα του τότε φίλου της, Έρικ Αμπράμοβιτζ το 2014, όταν και οι δύο ήταν σπουδαστές μουσικής στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ.

Ο Κόρμπετ αποφάσισε ότι η Λι πρέπει να καταβάλει 260.000 δολάρια στον πρώην φίλο της ως αποζημίωση.

Στα τέλη του 2013, ο Αμπράμοβιτζ υπέβαλε αίτηση για σπουδές στο Μουσικό Ωδείο Colburn στο Λος Άντζελες υπό τον καθηγητή Γεχούντα Γκίλαντ. Ο διάσημος δάσκαλος κλαρινέτου δέχεται μόνο δύο καινούριους μαθητές τον χρόνο. Κάθε ένας λαμβάνει μια πλήρη υποτροφία που καλύπτει τα δίδακτρα, στέγαση και διατροφή και χρήματα για άλλα έξοδα.

Ίσως το πιο σημαντικό, οι λίγοι επίλεκτοι έχουν ουσιαστικά διασφαλισμένη μια υψηλά αμειβόμενη σταδιοδρομία σε συμφωνική ορχήστρα μετά την αποφοίτηση, σύμφωνα με τη Montreal Gazette.

Ετικέτες: 


2018