Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Δανία – Γαλλία 0-0

Μουντιάλ 2018: Δανία – Γαλλία 0-0
Το πρώτο 0-0 του Μουντιάλ 2018 είναι γεγονός. Γαλλία και Δανία ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και προκρίθηκαν... αγκαλιά στους "16" της διοργάνωσης. Με την Κροατία θα αγωνιστούν οι Δανοί, περιμένουν αντίπαλοι οι Γάλλοι.

Γνώριζαν εκ των προτέρων πως με ισοπαλία θα προκρίνονταν και οι δύο στην επόμενη φάση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο ματς του ομίλου. Οι Γάλλοι ως πρώτοι και αήττητοι, οι Δανοί ως δεύτεροι, θέση που τους στέλνει πάνω στην Κροατία στους “16” του Μουντιάλ 2018. Δεν… σκοτώθηκαν για να κερδίσουν. Κι όπως αποδείχτηκε, ακόμα και να είχε κερδίσει ένας εκ των δύο, πάλι χεράκι – χεράκι θα προκρίνονταν από τη στιγμή που το Περού νίκη την Αυστραλία.

Ίσως στο χειρότερο παιχνίδι του Μουντιάλ έως τώρα, Γαλλία και Δανία έφεραν το πρώτο 0-0 της φετινής διοργάνωσης. Σε ένα ματς χωρίς φάσεις, δίχως ένταση και φαντασία. Σε ένα ματς που οι Γάλλοι άφησαν αρκετούς βασικούς εκτός ενδεκάδας για να τους ξεκουράσουν εν όψει της συνέχειας.

Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έτρεξαν περισσότερο, ζήτησαν δύο φορές πέναλτι σε πέσιμο του Ζιρού, δημιούργησαν 2-3 μικροευκαιρίες, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Οι δε Δανοί, έπαιξαν ακριβώς όσο ήθελαν. Με μηδενικό ρίσκο, είχαν ως πρώτο στόχο να μη δεχτούν γκολ και το κατάφεραν με ευκολία, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, εκεί που θα αντιμετωπίσουν την Κροατία, ενώ οι Γάλλοι θα περιμένουν τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου για να μάθουν με ποια εκ των Αργεντινής, Ισλανδίας και Νιγηρίας θα αγωνιστούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments