Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Το έργο για το μετρό περνά στην επόμενη φάση

Θεσσαλονίκη: Το έργο για το μετρό περνά στην επόμενη φάση
Η διαδικασία κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της “Αττικό Μετρό”, Γιάννης Μυλόπουλος, στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να “αποδεσμευτούν” από τις λαμαρίνες του εργοταξίου του μετρό Θεσσαλονίκης οι οδοί Μοναστηρίου, στο ύψος της πλατείας Δημοκρατίας, και αυτές στην Εγνατία, στο “Συντριβάνι”, μπροστά από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

“Εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και θα ακολουθήσουν άμεσα και οι απομακρύνσεις. Ήδη γίνονται οι σχετικές προετοιμασίες”, δήλωσε ο κ. Μυλόπουλος.

Το έργο το μετρό προχωρά με “γοργούς” ρυθμούς, επανέλαβε ο κ. Μυλοπουλος, προσθέτοντας “ως αποτέλεσμα, ολοκληρώνονται οι εργοταξιακές καταλήψεις και αποκαθίσταται η κανονικότητα στους δρόμους της πόλης”.

Στο μεταξύ, στην επίσημη σελίδα του Facebook της ΔΕΘ – Helexpo ανέβηκαν φωτογραφίες από τις εργασίες που ήδη γίνονται, συνοδευόμενες από το μήνυμα: “Μετά από τέσσερα χρόνια δύσκολης πρόσβασης από την πύλη Σιντριβανίου-MLS στο Εκθεσιακό Κέντρο, λόγω των έργων του Μετρό, η “Αττικό Μετρό ΑΕ” αποσύρει τους γερανούς και τις λαμαρίνες και αποκαθιστά το δρόμο και το πλακόστρωτο. Έτσι, οι επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ εκτός του ότι δε θα συνωστίζονται πλέον στην πύλη Σιντριβανίου-MLS θα έχουν και τη χαρά να γνωρίσουν τη στάση Σιντριβάνι-Έκθεση του Μετρό», καταλήγει η ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments