Ζώδια

Αστρολογία 25/06 – 01/07 Μεγάλες ανατροπές

Αστρολογία 25/06 – 01/07 Μεγάλες ανατροπές
Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη.

Ετοιμαστείτε για την πιο εξισορροπητική αποτοξίνωση της καθημερινότητάς σας.

Μπορείτε να απεξαρτηθείτε σοβαρά από την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου, αρκεί να το θελήσετε… Το σύμπαν θα είναι στο πλευρό σας, για να ωφεληθείτε από αυτή την συγκυρία! Την Τρίτη 26 Ιουνίου ο υποκινητής Άρης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, μέσα στον Υδροχόο που λατρεύει την τεχνολογία. Ο κόκκινος πλανήτης κινείται με την όπισθεν κάθε δύο χρόνια, προσθέτοντας ένταση σε όλες τις πτυχές του ζωδιακού εκπροσώπου που εδρεύει εκείνη την περίοδο.

Αυτός ο κύκλος του που θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα ανοίξει στον οραματιστή Υδροχόο και θα κλείσει στον Αιγόκερω που λατρεύει τις δομές – στον οποίο θα κινείται από τις 12 Αυγούστου. Μπορεί να μην αναζητούσατε επιπλέον αφορμές για να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τον εθισμό του Facebook, του Twitter και του Instagram. Αλλά αν θέλατε πράγματι να διαφυλάξετε την ιδιωτικότητά σας χωρίς να εξαφανιστείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία.

Μπορείτε να αρχίσετε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις σας, ώστε να μην εντοπίζει ο πάσα εις την κάθε κίνησή σας!

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που διαχειρίζεται την κοινωνική δικαιοσύνη. Με τον πολεμιστή Άρη να βουτά στα βαθιά νερά του, θα είναι ανέφικτο να αγνοήσετε τα αφυπνιστικά κεντρίσματα για να ασχοληθείτε με το σύνολο και να ξεφύγετε από την παράνοια του διαδικτύου. Μην χάσετε τις ευκαιρίες για ουσιαστική δράση. Φροντίστε μόνο να ελέγχετε με προσοχή την αξιοπιστία των πηγών σας, γιατί ο Άρης έχει μια ροπή στις παρανοήσεις!

Να είστε σε επαγρύπνηση για αναπάντεχες εξελίξεις, γι’ αυτό πρέπει να είστε ψύχραιμοι να χειριστείτε ακόμα και συγκυρίες οικονομικού περιεχομένου. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που ηγείται των κυβερνήσεων, των εταιρικών κολοσσών, της οικονομίας γενικότερα. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στα εδάφη του, πρέπει να επιλέγετε με σύνεση πού διοχετεύετε τα χρήματα που κερδίζετε με τόσο κόπο. Να προτιμάτε τις εταιρίες που έχουν αξίες και συνείδηση, τόσο προς το κοινωνικό σύνολο όσο και προς το περιβάλλον. Αλήθεια, θυμάστε τις υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας την Πρωτοχρονιά για όσα θέλετε να πετύχετε μέσα σε αυτή τη χρονιά; Ακόμη κι αν η απάντηση είναι αρνητική, τώρα θα τις θυμηθείτε. Την Πέμπτη 28 Ιουνίου αναδύεται η ετήσια Πανσέληνος στον Αιγόκερω, που έχει τη δυναμική να σας αποκαλύψει ποια ορόσημα αγγίξατε ήδη. Γιορτάστε για τις έως τώρα επιτυχίες σας – κι ας έχετε διανύσει μόνο τη μισή διαδρομή σε κάποιους από τους στόχους σας. Η στιγμή είναι ιδανική για να κάνετε μερικό απολογισμό, ώστε να χαράξετε τα επόμενα βήματά σας… Να ξέρετε ότι αυτές οι φιλόδοξες ακτίνες της Πανσελήνου, μπορούν να μετακινήσουν ακόμα και βουνά!

Παράλληλα, επιστρέψτε νοητά στις 16 Ιανουαρίου που σχηματίστηκε η αντίστοιχη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ποιες ελπίδες ζωγραφίζατε, με την αυγή της νέας χρονιάς; Αν στο μεταξύ ξεχάσατε εκείνα τα σκίτσα, οι ακτίνες της Πανσελήνου θα σας κινητοποιήσουν να τα βρείτε και να τα ολοκληρώσετε… Ποτέ δεν είναι αργά να πιάσετε ξανά τις μπογιές σας ή να κάνετε διορθώσεις στην πορεία σας προς το μέλλον!

Από ρομαντικής πλευράς, το πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας μπορεί να καταστεί αποκαλυπτικό. Η Αφροδίτη της αγάπης βολτάρει στον παθιασμένο Λέοντα, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα προκλητικό τετράγωνο με τον σχολαστικό Δία από τον Σκορπιό.

Έχει φτάσει η στιγμή να βγάλετε τα ροζ γυαλιά σας και να κοιτάξετε ρεαλιστικά την πορεία των σχέσεών σας σε κάθε επίπεδο – με έμφαση στις προσωπικές. Ίσως να δείτε κάποια πράγματα που θα σας ταρακουνήσουν, γιατί τα είχατε παραβλέψει. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει μια δυνατή σχέση, δεν είναι να κυλά χωρίς διενέξεις. Είναι να κυλά με δύο ανθρώπους που έχουν τους τρόπους να διαχειρίζονται το κάθε πρόβλημα, τη στιγμή που προκύπτει!

Ο ευφυής Ερμής θα συμβάλλει στην υποστήριξη της αγάπης, καθώς θα συμπράξει με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Από την Παρασκευή 29 Ιουνίου και μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου θα διασχίζει τους διαδρόμους του λιονταριού, στο πλαίσιο ενός μεγάλου ανάδρομου κύκλου του από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να οργανώσετε ή να παραστείτε στα πιο λαμπερά πάρτυ, να κλείσετε τα πιο χλιδάτα ραντεβού σας, να φροντίσετε και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Ο Ερμής στον Λέοντα θέλει τους πάντες να αναδεικνύουν τον καλόγουστο εαυτό τους, όποιος κι αν είναι ο τύπος και η ηλικία τους.

Να ξέρετε ότι δεν πρόκειται για μια επιφανειακή διαδικασία. Όταν δίνετε τον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει εξωτερικά και εσωτερικά, στέλνετε στο σύμπαν το πιο ηχηρό μήνυμα ότι έτσι θέλετε να σας συμπεριφέρονται και οι άλλοι!

Όσοι είστε δεσμευμένοι, μπείτε στη διαδικασία να χειριστείτε πιθανά προβλήματα πριν τον ανάδρομο κύκλο των τριών εβδομάδων που αρχίζει στις 26 Ιουλίου. Έχετε πληθώρα χρόνου στη διάθεσή σας για να διορθώσετε λάθη, να κλείσετε εκκρεμότητα, να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο ο ένας στον άλλο. Στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες, για να χαρείτε μόνο την αγάπη και τον έρωτά σας… Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play