Ελλάδα

Κακοκαιρία: Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο

Κακοκαιρία: Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Pagenews.gr υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί.

Νέο χτύπημα της κακοκαιρίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στην Αττική, με απρόβλεπτες κυριολεκτικά συνέπειες κυρίως για τη Μάνδρα Αττικής, που πλέον οι δρόμοι πάλι μετατράπηκαν σε χειμάρρους. Την ίδια ώρα, όμως έχει κλείσει από χείμαρρο και η Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου, καθώς λάσπες, ξύλα και φερτά υλικά έχουν μπλοκάρει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

Από την κακοκαιρία έχουν κλείσει και τα διόδια της Ελευσίνας, ενώ η ουρά των αυτοκινήτων προς Κόρινθο φτάνει μέχρι το Δαφνί.

Εν τω μεταξύ είναι κλειστές και οι έξοδοι της Αττικής οδού προς Μάνδρα και Μαγούλα, ενώ στην παλαιά εθνική οδός Αθηνών-Θηβών η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τον κόμβο της Μάνδρας και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πολλοί είναι οι οδηγοί που έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα αυτοκίνητά τους και παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανοίξουν τους δρόμους μαζί με υπαλλήλους της εταιρείας του αυτοκινητόδρομου.

Μάλιστα, συνεργεία της Πυροσβεστικής εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα και στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.

Η αστυνομία επισημαίνει στους οδηγούς ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments