Πολιτική

Λαζαρίδης: Τηλεοπτικός καυγάς με τον πρώην “σύντροφό” του Κατσίκη (vid)

Λαζαρίδης: Τηλεοπτικός καυγάς με τον πρώην “σύντροφό” του Κατσίκη (vid)
Ο Γιώργος Λαζαρίδης αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Κώστα Κατσίκη.

Η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη  από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να μένει με 152 βουλευτές προκάλεσε τηλεοπτική αντιπαράθεση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή με τον πρώην “σύντροφό του”, Κώστα Κατσίκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης έκανε παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή διαψεύδοντας τα περί εξαγοράς του για να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και σημειώνοντας πως “αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Ερωτηθείς γιατί δεν παραιτήθηκε κατά τη διάρκεια της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δήλωσε πως δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο τη συμφωνία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για έξοδο από τα Μνημόνια και σημείωσε με νόημα:

Όταν φτιάξαμε τους ΑΝΕΛ, βάλαμε την ψυχή μας. Κάποιοι το ξέχασαν και βάζουν τις σκοπιμότητες μπροστά», είπε. Και πρόσθεσε: «Όταν δώσαμε τα χέρια με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια. Όταν έγινε η πρόταση μομφής, ήταν μπροστά μας η 4η αξιολόγηση. Αν την ψήφιζα (σ.σ. την πρόταση μομφής) θα παραβίαζα τη συμφωνία να βγεί η χώρα από τα Μνημόνια. Δεν έθεσα σε κίνδυνο την 4η αξιολόγηση, προστάτευσα την προσπάθεια», σημείωσε. Και είπε επίσης ότι με την παραίτησή του προσπαθεί «να περιφρουρήσω τις κόκκινες γραμμές.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κατσίκης είπε στον κ. Λαζαρίδη πως ακόμα δεν έχουν καταλάβει γιατί έφυγε και τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα του, για να του απαντήσει ο Λαζαρίδης πως οι πολίτες με πολλά τηλεφωνήματα του ζητούν να μην παραδώσει την έδρα του και να παραμείνει στη Βουλή.

Δεν άργησαν οι δύο πρώην “σύντροφοι” να λογομαχήσουνό όταν ο κ. Κατσίκης τον ρώτησε για τη μυστική συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο παρουσία της Έλενας Κουντουρά και της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχα. Ο Κώστας Κατσίκης ισχυρίστηκε ότι σε αυτή τη συνάντηση ο κ. Λαζαρίδης υποσχέθηκε ότι δεν θα αποχωρήσει από το κόμμα.

Ο κ. Λαζαρίδης του απάντησε πως δεν θα πέσει στο επίπεδό του και πως δεν ήταν παρών σε αυτή τη συνάντηση για να ξέρει τι έγινε τελικά.

Δείτε την τηλεοπτική αντιπαράθεση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments