Ζώδια

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 29-6-2018
Ερωτικά Tips....

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Δεν υπάρχει πια για εσάς και τα θέλω σας, άλλη καθυστέρηση. Αν το άτομο που είστε μαζί, δεν μπορεί να σας τα προσφέρει, τότε καλύτερα να αποχωρήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Οι σκέψεις που έχουν οι τρίτοι για εσάς και την προσωπική σας ζωή, είναι οι καλύτερες. Αυτό είναι και κάτι που όμως στο τώρα, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Όσο χρόνο θα χρειαστείτε για να λύσετε κάποια οικονομικά σας θέματα, τόσο παράλληλα χρόνο θα χρειαστεί και τα ταίρι σας, για να κλείσει κάποια ζητήματα με το παρελθόν του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Οι ευκαιρίες που ζητάτε, για να συναντήσετε ένα ιδιαίτερο άτομο, δεν θα έρθουν ακόμη. Από τα μέσα του Ιουλίου, και μετά πιθανόν να ανοίξει παραπάνω η ερωτική σας τύχη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Κάποιος πρώην σύντροφος σας, θα σας αιφνιδιάσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με προτάσεις – προσκλήσεις, που πραγματικά θα σας αφήσουν άφωνους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Δεν υπάρχει ακόμη η διάθεση από εσάς, για να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα που θέλουν να σας πλησιάσουν και να σας αποκαλύψουν την ερωτική τους διάθεση,

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Στα οικονομικά σας, θα υπάρξει μια μεγάλη επιτυχία ίσως και μέσα από την βοήθεια του συντρόφου σας, που θα σας ανοίξει και την πόρτα μιας συγκατοίκησης – γάμου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Στο μυαλό σας το μόνο που υπάρχει είναι μια επανασύνδεση, μια συζήτηση σοβαρή με το άτομο που ακόμη αγαπάτε. Από το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου, κάτι θα εξελιχθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Υπάρχει μια διαμάχη ακόμη ενεργή του ανθρώπου σας, με τον πρώην γάμο – σχέση του, που δεν του επιτρέπει να δώσει στην παρούσα σχέση σας, κάτι πιο σοβαρό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Δεν αισθάνεστε καθόλου μόνοι. Το ότι αυτήν την περίοδο δεν είστε δίπλα σε κάποιον σύντροφο σας δίνει και την απόλυτη ελευθερία σκέψης και κινήσεων, για να εξελιχθείτε σε άλλους τομείς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Αρχίζετε σιγά – σιγά να βλέπετε πιο καθαρά τι θέλει εν τέλει ο άνθρωπος σας και τι ζητά, από αυτήν την σχέση. Όλα έχουν αρχίσει και βρίσκουν τους ρυθμούς τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Έχετε καταφέρει και έχετε μέσα στο επάγγελμα σας, εδραιώσει την θέση και το κύρος σας. Αυτό θα φέρει και το ανάλογο χρήμα στις τσέπες σας άμεσα.

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments