Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Λιβάγια (vid)

ΑΕΚ: Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Λιβάγια (vid)
Η ΑΕΚ κατέβαλε στη Λας Πάλμας το ποσό του 1.800.000 ευρώ.

Την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια μέχρι τον Ιούνιο του 2021 ανακοίνωσε η  ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Πέρσι ήρθα ως δανεικός σε μια νέα ομάδα, αλλά τώρα πια είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και εγώ και η οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλουμε όλοι να παίξουμε στο Champions League. Θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους στα προκριματικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλω, βέβαια, να είμαστε πρωταθλητές ξανά. Θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε και πάλι την ποιότητά μας και ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο».

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ κατέβαλε πριν από μερικές εβδομάδες στη Λας Πάλμας το ποσό του 1.800.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Κροάτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε με τη φανέλα της “Ένωσης” 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 10 γκολ και 7 ασίστ.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments