Αθλητισμός

Βουλιαγμένη: Μεταγραφή “μεγατόνων” στην γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης

Βουλιαγμένη: Μεταγραφή “μεγατόνων” στην γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης
Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στα χρονικά της γυναικείας υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, εξασφάλισε την υπογραφή της κορυφαίας τερματοφύλακα στον κόσμο, της Αμερικανίδας Ασλεϊ Τζόνσον, η οποία, εκτός από σπουδαία παίκτρια, αποτελεί και μία αθλήτρια-πρότυπο στις ΗΠΑ, ούσα η πρώτη και μοναδική ως σήμερα Αφροαμερικανίδα που κατάφερε να φτάσει στην ελίτ, κατακτώντας με την εθνική ομάδα της χώρας της το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, το 2015.

Η 24χρονη Τζόνσον, η οποία παράλληλα με το πόλο σπούδασε και αποφοίτησε από ένα εκ των κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στις ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στα μέσα της περασμένης σεζόν, αγωνιζόμενη στην Οριζόντε Κατάνια, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας, ενώ έφτασε ως το final-4 της Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ashleigh Johnson στον Ν.Ο.Βουλιαγμένης

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικανίδας τερματοφύλακα Ashleigh Johnson στην Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης. Η 24χρονη αθλήτρια είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης με την ομάδα των ΗΠΑ το 2016 στο Ριο Ντε Τζανέιρο και κάτοχος Χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Kazan το 2015.

Την καλωσορίζουμε θερμά και της ευχόμαστε ομαδική και προσωπική επιτυχία με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments