Αθλητισμός

Photostory: Οι αντιδράσεις του Μόντριτς μετά την πρόκριση είναι το ξέσπασμα της χρονιάς (pics)

Photostory: Οι αντιδράσεις του Μόντριτς μετά την πρόκριση είναι το ξέσπασμα της χρονιάς (pics)
Στο 116' ζούσε ένα δράμα. Περίπου 15 λεπτά μετά ζούσε την απόλυτη ευτυχία. Ο Λούκα Μόντριτς μετατράπηκε χθες τη νύχτα από τραγική φιγούρα σε έναν ευτυχισμένο άνθρωπο που λυτρώθηκε. Και οι αντιδράσεις του συγκλονίζουν.

Αν η Κροατία δεν τα κατάφερνε στη διαδικασία των πέναλτι και επέστρεφε πίσω, ο Λούκα Μόντριτς θα ήταν ο μοιραίος άνθρωπος. Αυτός ο μεγάλος σταρ, ο μεγαλύτερος απ’ όλους όσοι βρίσκονται στην αποστολή της Κροατίας, πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης του πέναλτι που κέρδισε ο Ρέμπιτς στο 116′. Όμως ο Κάσπερ Σμάιχελ μπλόκαρε το πέναλτι του Κροάτη και κράτησε το 1-1.

Στη διαδικασία των πέναλτι, όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω του. Ο ίδιος βρήκε το θάρρος να πάει και πάλι στην άσπρη βούλα. Ετούτη τη φορά ευστόχησε. Και λίγο αργότερα, ο Ιβάν Ράκιτιτς πετύχαινε το νικητήριο πέναλτι της Κροατίας, λυτρώνοντας ολόκληρη τη χώρα. Μα περισσότερο απ’ όλους, τον συμπαίκτη του, Λούκα Μόντριτς.

Ακολούθησε ξέσπασμα. Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα ξέσπασμα που όλα τα φλας το ακολουθούσαν. Ο τερματοφύλακας της Κροατίας, Σούμπασιτς, ήταν ο άνθρωπος του ματς, ο Ράκιτιτς ήταν αυτός που ευστόχησε στο τελευταίο, μα η φιγούρα του αγώνα ήταν ξεκάθαρα εκείνος. Ο Λούκα Μόντριτς.

Δείτε τις αντιδράσεις του σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments