Αθλητισμός

Εσύ θυμάσαι ποιος Πορτογάλος είχε παραχωρήσει το κόρνερ στον τελικό του EURO; (vid)

Εσύ θυμάσαι ποιος Πορτογάλος είχε παραχωρήσει το κόρνερ στον τελικό του EURO; (vid)
Στοίχημα πως δεν το βρίσκεις με την πρώτη;

“Μπασινάς στο κόρνερ στο 56′. Μπασινάς…. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ, ο Χαριστέας”… Με αυτό τον τρόπο είχε γίνει η περιγραφή στον ΣΠΟΡ FM 94,6 του νικητήριου γκολ του τελικού του EURO το 2004. Ένα γκολ που χάρισε στην Ελλάδα την κορυφή της Ευρώπης. Ένα γκολ που ήταν εκείνο που υπέγραψε το πιο όμορφο παραμύθι της ζωής μας.

Όλοι θυμούνται εκείνο το γκολ. Τον Μπασινά να πηγαίνει στο κόρνερ, το πλάνο από τις κερκίδες με τους Έλληνες να θυμούνται πως από ένα κόρνερ είχε μπει και το γκολ του Δέλλα στον ημιτελικό και να ξεσηκώνονται, την εκτέλεση, την κεφαλιά του Χαριστέα, την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα.

Πόσοι όμως θυμούνται από που προήλθε αυτό το κόρνερ; Ποιος έκανε την κούρσα; Ποιος σέντραρε; Ποιος Πορτογάλος παρενέβη και παραχώρησε τη στημένη φάση από την οποία προήλθε το γκολ;

Κι όμως, ο Πορτογάλος που παραχώρησε το κόρνερ υπέρ της Εθνικής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Δέλλας έκλεψε την μπάλα από τον Ντέκο στην περιοχή της Εθνικής μας, ο Σεϊταρίδης τροφοδοτήθηκε, με το κοντρόλ του κράτησε την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου και έκανε την κούρσα από τα δεξιά. Ο Κριστιάνο τον ακολούθησε και όταν ο Γιούρκας σέντραρε, ο Κριστιάνο έβαλε την κόντρα, η μπάλα βρήκε πάνω του και κατέληξε κόρνερ. Το πιο όμορφο κόρνερ της ζωής μας!

Θυμηθείτε το:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments