Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε η 4η αλλαγή για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα

Ανακοινώθηκε η 4η αλλαγή για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα
Με κάθε επισημότητα εισάγεται η δυνατότητα 4ης αλλαγής σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε αγώνες που οδηγούνται στην παράταση, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Μετά το Video Assistant Referee, ακόμη μία καινοτομία εισήχθη με κάθε επισημότητα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς στον αγώνα της οικοδέσποινας με την Ισπανία που οδηγήθηκε στην παράταση, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε 4η αλλαγή, όπως είχε αποφασίσει από τον Μάρτιο η FIFA.

Τη δυνατότητα αυτή θα έχουν από τη νέα σεζόν και οι ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, σε αγώνες που οδηγούνται στην παράταση, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Επιπλέον θα δίνεται η συγκεκριμένη δυνατότητα και στα τελικά του UEFA Nations League, καθώς και στις αντίστοιχες διοργανώσεις των γυναικών, ενώ επισημάνθηκε ότι αν μία ομάδα έχει κάνει δύο αλλαγές στο 90λεπτο, μπορεί να κάνει ακόμη δύο στην παράταση.

Σημαντική αλλαγή επίσης ότι πλέον θα μπορούν να δηλώνονται 23άδες μεταξύ άλλων σε UEFA Super Cup, UEFA Nations League και European Football Championship, καθώς και στους τελικούς (και μόνο) του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments