Αθλητισμός

ΑΕΚ: «Κόλλησε» και πάλι επιθετικά – “Λευκή” ισοπαλία με την ΑΕΚ Λάρνακας (pics)

ΑΕΚ: «Κόλλησε» και πάλι επιθετικά – “Λευκή” ισοπαλία με την ΑΕΚ Λάρνακας (pics)
Δεν τα κατάφερε για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΚ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ράντομ της Πολωνίας.

Ήταν το δεύτερο – και τελευταίο – φιλικό για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επί πολωνικού εδάφους, στο οποίο οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα καθώς είχε προηγηθεί η ήττα 1-0 σε εκείνο με τη Μίετς Λέγκνιτσα.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκει στην Κυπελλούχο Κύπρου, με τον Τρισκίφτσκι στο 41′ να τραντάζει από κοντά το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα μετά από πάσα του Γιάννου, με την “Ένωση” να απειλεί στο 44′ με κεφαλιά του Σιμόες. Στην επανάληψη, οι “κιτρινόμαυροι” απείλησαν στο 67′, αλλά ο Λόπες δεν μπόρεσε από καλή θέση να βρει εστία.

Ο Έρικ Μοράν έγινε αναγκαστική αλλαγή με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί αύριο. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που χθες αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό για προληπτικούς λόγους και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο έτερος τραυματίας, ο Χρήστος Αλμπάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

  • ΑΕΚ

Μπάρκας (62′ Τσιντώτας), Μπακάκης (79′ Μπότος), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (62′ Οικονόμου), Χουλτ (62′ Λόπες), Σιμόες (71′ Γιαννούτσος), Μοράν (25′ Γαλανόπουλος), Μπακασέτας (62′ Κλωναρίδης), Λιβάγια (62′ Γκάλο), Μάνταλος (79′ Γιούσης), Γιακουμάκης (71′ Αϊντάρεβιτς)

  • ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Μαρτίνεζ, Τρουγιόλς (79′ Ρούσιας), Μόισοφ (46′ Αναστασίου), Καταλά (79′ Μπόλιεβιτς), Λαρένα (70′ Λαμπάν), Χέφελ, Ακοράν (70′ Αναστασίου), Τρισκόφτσκι (70′ Τομάς), Σανσινένα (46′ Νάτσο), Τετέ, Γιάννου (79′ Τρύφωνος).

Εικόνες από την φιλική αναμέτρηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments