Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος
Έφυγε σε ηλικία 62 ετών ο Μάνος Αντώναρος.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος το μεσημέρι της Παρασκεύης σε ηλικία 62 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, καθώς είχε προσβληθεί από το βακτήριο της λεγεωνέλλας.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ και περιοδικά, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Υπήρξε επίσης διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ως διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ, ως διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, ως παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και ως συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT. Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε Γερμανικά και Αγγλικά.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Μάνου Αντώναρου

Tα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Μάνου Αντώναρου, «ενός δημοσιογράφου με πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα ΜΜΕ», εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου, αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, και πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments