Ζώδια

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 16-22/07

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 16-22/07
Διαβάστε το ερωτοσκόπιο της εβδομάδας.

Ζώδια Κριός

Συμβαίνουν τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, που είστε απόλυτα δικαιολογημένοι που δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα. Είστε μόνο ένας άνθρωπος. Και περιβάλλεστε από άλλα ανθρώπινα όντα – μερικά από τα οποία είναι φανταστικά άτομα. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για το τι θέλετε να πείτε σε κάποιον την Τετάρτη, απλώς κάντε πολλές ερωτήσεις.

Δείξτε ενδιαφέρον για τη ζωή του/της. Την Πέμπτη και την Παρασκευή να περιμένετε ότι θα νιώθετε ασυνήθιστα εσωστρεφείς – δεν θα έχετε καθόλου διάθεση να φλερτάρετε – αλλά όταν θα έρθει η Κυριακή, θα είστε γεμάτοι όρεξη για περιπέτεια.

Ζώδια Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια έκρηξη ρομαντισμού και διασκέδασης. Είναι απίστευτο να παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις σας με τον ξέρετε εσείς ποιον να ανθίζουν σε κάτι που μοιάζει πολύ με τα πρώιμα στάδια μιας ερωτικής σχέσης. Την Τρίτη και την Τετάρτη η υπόλοιπη ζωή σας θα μοιάζει πολύ πιο συναρπαστική.

Μέχρι την Πέμπτη, υπάρχει πιθανότητα να αισθανθείτε λίγο κτητικοί με τον καινούργιο/α σας αγαπημένο/η. Αλλά φυσικά αυτό είναι γελοίο. Είστε ένα παθιασμένο άτομο, και το πάθος σας πολλές φορές εκδηλώνεται με τρελούς τρόπους. Περάστε το Σαββατοκύριακο – ιδιαίτερα την Κυριακή – προσπαθώντας να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιος μπορεί να νομίζει ότι ξέρει τι σκέφτεστε τη Δευτέρα, αλλά οι σκέψεις σας είναι πολύ πιο περίπλοκες από όσο συνειδητοποιούν. Ούτε εσείς ξέρετε τι σκέφτεστε! Στην αρχή της εβδομάδας η ζωή σας είναι τόσο απασχολημένη, που δεν σας αφήνει χρόνο να μελαγχολήσετε. Η διασκέδαση και οι διάφορες δραστηριότητες είναι στο πρόγραμμά σας την Τρίτη. Και την Τετάρτη ο έρωτας είναι στον αέρα. Περάστε την Πέμπτη και την Παρασκευή προσπαθώντας να μαζέψετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το άτομο. Ακόμη και μια απλή παρατήρηση, σε ένα χαλαρό περιβάλλον, μπορεί να φανεί χρήσιμη. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε. Προσπαθήστε πολύ. Την Κυριακή δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε για τις σχέσεις.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε έναν ωραίο τρόπο να τακτοποιείτε τα θέματά σας τις τελευταίες μέρες. Ακόμη και αν πρέπει να μεταφέρετε κάποια άσχημα νέα σε κάποιον τη Δευτέρα, θα το κάνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα. Μακάρι να μπορούσατε να έχετε τόσο καλή επικοινωνία και στο σπίτι σας. (Να περιμένετε κάποια προβλήματα με κάποιον συγκάτοικο ή γείτονα την Τρίτη ή την Τετάρτη). Στο τέλος της εβδομάδας, θα χρειαστεί να πάρετε κανα-δυο σημαντικές αποφάσεις και για κάποιους λόγους θα αισθάνεστε ότι είστε στάσιμοι. Κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Μην εμπλακείτε σε κάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι την Παρασκευή. Την Κυριακή κάντε κάτι για τον εαυτό σας.

Ζώδια Λέων

Τη Δευτέρα είστε λίγο περισσότερο φειδωλοί από όσο συνήθως. Δεν είναι ότι δεν έχετε χρήματα για να αγοράσετε πράγματα. Απλά πάντα ελέγχετε πόσο κάνει κάτι που σας αρέσει, και αυτό δεν είναι απαραίτητα το πιο ακριβό. Μερικές φορές μπορεί να μην κοστίζει και τίποτα. Την Τρίτη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας η φιλία. Και την Τετάρτη το βράδυ, μπορεί κάποιος/α να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού. (Μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι ξαφνικά). Στα τέλη της εβδομάδας, ρίξτε μια καλύτερη ματιά σε αυτά που υπάρχουν γύρω σας. Και την Κυριακή ρίξτε τις άμυνες σας και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτεί.

Ζώδια Παρθένος

Είναι απίστευτο το πόσο καλά αισθάνεστε τη Δευτέρα. Το σπίτι σας είναι στην εντέλεια, η ζωή σας είναι τακτοποιημένη και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί κανείς δεν έχει την ενέργεια να κατακτήσει τον κόσμο σας. Αυτή την εβδομάδα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι μέρες γεμάτες νόημα και βάθος, και την Πέμπτη μια συζήτηση με κάποιο στενό σας φίλο θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να είστε καλός ακροατής. Είναι φοβερό το τι μπορεί να ακούσετε αν απλά ανοίξετε τα αυτιά σας. Η περιέργειά σας σας οδηγεί προς το Σαββατοκύριακο. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Μην κρίνετε τίποτα προκαταβολικά. Αφήστε τη ζωή να σας εκπλήξει.

Ζώδια Ζυγός

Το μυαλό σας είναι ανοικτό και η ακοή σας ακονισμένη. Κάποιος έχει κάτι να σας πει τη Δευτέρα. Ξεχάστε για λίγο την τρέλα που επικρατεί στη ζωή σας και ακούστε προσεκτικά. Και μετά την Τρίτη και την Τετάρτη, γεμάτοι από τη γνώση ότι είστε αληθινός φίλος για κάποιον, συμπεριφερθείτε με αυτοπεποίθηση. Κάποιος/α χαριτωμένος τύπος/κοπέλα θα σας προσέξει και θα φλερτάρει αδιάντροπα μαζί σας. Η ζωή είναι ωραία! Στριμώξτε όσο περισσότερο ρομαντισμό μπορείτε στα μέσα της εβδομάδας, γιατί η Παρασκευή θα σας επαναφέρει σε πιο βαρετά ζητήματα. Την Κυριακή, εξερευνήστε τα συναισθήματα σας για τον ξέρετε εσείς ποιον κάνοντας μια συζήτηση εκ βαθέων.

Ζώδια Σκορπιός

Τη Δευτέρα κάντε μια χάρη σε κάποιο φίλο και θα σας το χρωστάει. Όχι, ότι θα χρειαστείτε και καμιά μεγάλη χάρη αυτή την εβδομάδα. Αλλά την Τρίτη και την Τετάρτη μπορεί να χρειαστείτε κάποιον για να μιλήσετε. Θα υπομείνετε πολλή πίεση και θα είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις. Παρά ταύτα, όλοι συνεχίζουν να σας εκτιμούν και να σας θαυμάζουν. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή κάποιος θα σας δείξει πόσο σας σέβεται, και θα κολακευτείτε απίστευτα από αυτή την ομολογία. Θα νιώσετε τόσο καλά που θα θέλετε να κάνετε μια τρελή αγορά την Παρασκευή – αν και αυτός δε θα είναι ο καλύτερος τρόπος να εκφράσετε το πόσο ευτυχισμένοι αισθάνεστε.

Ζώδια Τοξότης

Η Δευτέρα θα είναι μια τυπική Δευτέρα. Αλλά ξέρετε ποιος σας αγαπάει; Οι φίλοι σας. Και ξέρετε ποιος πρόκειται να περάσει την Τρίτη γελώντας μέχρι δακρύων; Εσείς. Στην αρχή της εβδομάδας σας απασχολούν σημαντικά θέματα και ευτυχώς έχετε μερικούς καταπληκτικούς φίλους που παίρνουν την πίεση από τους ώμους σας. Στα μέσα της εβδομάδας, χωρίς αμφιβολία, θα αισθάνεστε μελαγχολικοί και νωθροί αλλά την Πέμπτη θα είστε και πάλι ο παλιός καλός σας εαυτός. Είναι σημαντικό να βιώσετε τα συναισθήματά σας όπως έρθουν αυτή την εβδομάδα. Οι ρομαντικές στιγμές μπορεί να είναι σπάνιες μέσα στο Σαββατοκύριακό σας, αλλά θα προκύψουν διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένα υπεραστικό τηλεφώνημα τη Δευτέρα θα θέσει τις βάσεις για μια καταπληκτική εβδομάδα. Ένα σπουδαίο πράγμα που έχουν οι παλιοί φίλοι – ακόμη και αν είναι κάπως απόμακροι αυτή την εβδομάδα- είναι ότι σας υπενθυμίζουν το ποιοι είστε. Και με μια αφηρημένη έννοια, το που πάτε. Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη με καινούργια ξεκινήματα. Μια καλή εβδομάδα για να θέσετε κάποιους μακροπρόθεσμους στόχους. Την Πέμπτη, μια συζήτηση με κάποιο φίλο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη σκέψη σας. Την Παρασκευή θα σας κυριεύσει μια διαύγεια που είχατε καιρό να αισθανθείτε. Την Κυριακή μπορεί να μην φαίνεται εφικτό να πραγματοποιήσετε τα πιο μεγάλα σας όνειρα. Αλλά είναι.

Ζώδια Υδροχόος

Τακτοποιήστε τυχόν λεπτομέρειες τη Δευτέρα ούτως ώστε να μην έχετε να ανησυχείτε για αυτές αργότερα. Θα πρέπει να μετρήσετε προσεκτικά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, διαφορετικά η πίτα που θα βγει από το φούρνο θα έχει περίεργη γεύση. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι μέρες γεμάτες με καινούργιες εμπειρίες για εσάς – και νέες γνωριμίες – αλλά την Πέμπτη θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Κάντε κάτι ώστε να αισθανθείτε κοινωνικά χρήσιμοι την Παρασκευή. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να γνωρίσετε. Επίσης, υπάρχει περίπτωση την Κυριακή να διασταυρωθούν οι δρόμοι σας με κάποιον/α με τον οποίο/α πάντα ήσασταν κρυφά ερωτευμένοι. Οπότε, καλό θα ήταν να είστε στα καλύτερά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικές φορές, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βουτήξετε στα βαθιά. Απλά βεβαιωθείτε ότι υπάρχει νερό. Στη συνέχεια, κλείστε τα μάτια σας και κάντε το. Θα σκεφτείτε τα συναισθήματα σας για αυτό αργότερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη λαχταράτε για καινούργια ερεθίσματα. Διώξτε ο,τιδήποτε παλιό! Καλωσορίστε το καινούργιο! Όλες αυτές οι αλλαγές μπορεί να σας προκαλέσουν μια συναισθηματική αναστάτωση – φυσικά – την Πέμπτη, αλλά τίποτα που δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε. Αξιολογήστε τον εαυτό σας την Παρασκευή (για να σιγουρευτείτε ότι δεν σας εκμεταλλεύονται) και την Κυριακή σκεφτείτε προσεκτικά πριν μιλήσετε. Δε θέλετε να καταλήξετε να προσπαθείτε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments