Ελλάδα

Διακόπηκε η δίκη για την έκδοση του Σουσανασβίλι (pics)

Διακόπηκε η δίκη για την έκδοση του Σουσανασβίλι (pics)
Η δίκη του Σουσανασβίλι στον Άρειο Πάγο διακόπηκε λόγω ασθένειάς του.

Στον Άρειο Πάγο διακόπηκε η δίκη του Γεωργιανού Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «Το Λίπος», επειδή ο εκζητούμενος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νικαίας.

Ο ανωτέρω, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με αναπηρικό καροτσάκι, μετήχθη σήμερα ενώπιον του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της έκδοσής του στην Γαλλία, ωστόσο λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο εκζητούμενος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Λ. Σουσανασβίλι είχε μεταφερθεί με καροτσάκι στο Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από αστυνομικούς και τον διασώστη του ΕΚΑΒ. Ο τελευταίος κατέθεσε ότι ο εκζητούμενος έχει υψηλή πίεση και την συνήγορό του να αναφέρεται στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η συνήγορός του Ζ. Κωνσταντοπούλου υπέβαλε αίτημα αναβολής της συζήτησης με τον πρόεδρο να ζητεί την παρουσία του εκζητουμένου ενώπιον του δικαστηρίου.

Τελικά το δικαστήριο διέκοψε τη συζήτηση για τις 20 του Ιουνίου 2018 και ο εκζητούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νικαίας.

Διαβάστε Eπίσης

Θεσσαλονίκη: Διεκόπη η δίκη του »Λίπους» – Πήγε στο νοσοκομείο (pic&vid)

Vor V Zakone: Ο βίος και η πολιτεία του «Λίπους», του κακοποιού που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο Νο 1 κακοποιός παγκοσμίως