Ειδήσεις
pagenews.gr / Ειδήσεις / Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη
Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη | Pagenews.gr
Pagenews Team

ζώδια κριός.

Μπορεί να αισθάνεσαι, σαν να σου παίζει παιχνίδια το σύμπαν σήμερα, γιατί παρατηρείς πως έχεις συγκρουόμενες επιθυμίες στα ερωτικά σου. Από τη μια προσπαθείς να μάθεις πού θέλεις να πας και τί να κάνεις γι’αυτό, ενώ απ’την άλλη, θέλεις να εμπιστευτείς τον ερωτικό σου αυθορμητισμό. Mια επιπλέον όψη της ημέρας, μπορεί να σε παραπλανήσει και να μην ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Πριν αρχίσεις να ψάχνεσαι για να καταλάβεις τί συμβαίνει, αφιέρωσε λίγο χρόνο για ν’ακούσεις την καρδιά σου. Τότε θα ξέρεις από πού θα ξεκινήσεις.

ζώδια ταύρος

Πιστεύεις ακράδαντα, ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, αλλά το σύμπαν, θα σου υπενθυμίσει, πως δε μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αντί να προσπαθείς να μαντέψεις, τί μπορείς και τί δε μπορείς να κάνεις, δες αν μπορείς ν’ αφιερώσεις μια στιγμή για να θυμηθείς την αποστολή της παθιασμένης καρδιάς σου. Κάνε μια επανάκληση στις επιθυμίες σου, που δεν είναι τόσο ζωτικής σημασίας αυτή τη στιγμή. Και άκου την καρδιά σου , που δε θα σου πει ποτέ ψέματα, ακόμα κι αν τα ερωτικά σου θέματα, γίνονται δραματικά.

ζώδια δίδυμοι

Η εργασία σου, παρεμβαίνει στα ερωτικά σου σήμερα, πριν καλά καλά προλάβεις να καλημερίσεις γλυκά, τον εραστή σου. Αυτή είναι περίπτωση ενηλικίωσης από το σύμπαν και δεν θα μπορείς να το αποφύγεις για λίγο. Ευτυχώς, αν δώσεις προτεραιότητα στα καθήκοντά σου, μπορεί να υπάρχει χώρος μέσα στη μέρα σου, για μια αυθόρμητη συνάντηση με το ταίρι σου. Ειδικά αν νωρίτερα φροντίσεις να τακτοποιήσεις, τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Δώσε βάρος σ’αυτά που πρέπει να κάνεις σήμερα, για να σου δοθεί η ευκαιρία αργότερα ν’απολαύσεις ερωτικές στιγμές με τον εραστή σου.

ζώδια καρκίνος

Ώρα να ελέγξεις τα ερωτικά σου κίνητρα. Πρέπει να τσεκάρεις αν είσαι γλυκιά με τον εραστή σου, λόγω της επιθυμίας σου να τον φροντίσεις ή επειδή αισθάνεσαι ανασφάλεια μέσα στην σχέση σου. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, ειδικά αν έχεις αμφιβολίες ή άσχημες σκέψεις, που σ’αφήνουν σε απόγνωση. Όποιο κι αν είναι το σκεπτικό σου, να είσαι ειλικρινής τόσο με σένα, όσο και μ’αυτόν που αγαπάς.

ζώδια λέων

Ακόμα κι αν το μόνο που θέλεις είναι ερωτική προσοχή σήμερα, θα ήταν σοφό να μη δείχνεις τόσο ενθουσιασμένη. Υπάρχει περίπτωση, ο εραστής σου να αισθάνεται συναισθηματικά πως δεν λαμβάνει την ίδια προσοχή, που σου δείχνει. Σίγουρα, ξέρεις τί θέλεις και πώς να το απαιτήσεις, στη σχέση σου. Αλλά αυτό σου κάνει πραγματικά καλό; Αντί να πιστεύεις πως είσαι αυτή που χρειάζεται αγάπη, δώσε απλόχερα την αγάπη σου στο ταίρι σου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Ο χρυσός κανόνας είναι η παθιασμένη σου καθοδήγηση!

ζώδια παρθένος

Είναι πιο εύκολο να φορέσεις τη στολή της τελειότητας, από ό, τι είναι να είσαι απόλυτα αυθεντική στην ερωτική σου σχέση, σήμερα. Αλλά το τελευταίο, είναι αυτό που έχει σημασία για τον εραστή σου. Είναι μια τέλεια στιγμή για να εξετάσεις, το ρόλο και τα κίνητρά σου, στην ερωτική σου σχέση. Μπορεί να πιστεύεις πως αυτό είναι που θέλει ο εραστής σου – μόνο για να διαπιστώσεις, ότι θέλει αυτό που είναι στην καρδιά σου-περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εμπιστέψου την αγάπη και άφησε τον εαυτό σου, να είναι ατελής. Είναι πολύ πιο αληθινό!

ζώδια ζυγός

Βρίσκεσαι μέσα στη δίνη μεγάλων μεταμορφώσεων, και η αγάπη είναι στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να κάνεις μια συναισθηματική κουβέντα με τον εραστή σου. Ειδικά αν κανένας από σας δεν έχει ανοιχτεί σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σας εδώ και πολύ καιρό. Ανοίγοντας τις καρδιές σας ο ένας στον άλλο, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερο βάθος και οικειότητα στην ερωτική σας σχέση – και αυτή η πράξη από μόνη της μπορεί να ηρεμήσει τα νεύρα σας.

ζώδια σκορπιός

Ένα μέρος του εαυτού σου, θέλει να παίξει άγρια, με ένα καινούργιο πρόσωπο, ενώ ένα άλλο μέρος σου, θέλει να επανεξετάσεις και να προσέξεις τις ερωτικές σου επιλογές. Σίγουρα δεν είναι τόσο ερωτικό, αλλά όπως φαίνεται, θα ήταν σοφό να κάνεις ένα βήμα πίσω από όλο το πάθος στην ερωτική σου ζωή για λίγο, πριν αποφασίσεις για το τί πρέπει να κάνεις. Η ενδοσκόπηση, αντί να επιτρέπει συνεχώς στο δράμα να αναλαμβάνει τα ερωτικά σου, έχει έναν τρόπο να διασαφηνίζει τα αισθηματικά θέματα. Χρειάζεσαι ειρήνη και ηρεμία για να σκεφτείς και να νιώσεις με κάθε σαφήνεια και να ενεργήσεις καλύτερα, για τα δικά σου συμφέροντα στα ερωτικά σου!

ζώδια τοξότης

Ο ερωτικός σου αυθορμητισμός, μπορεί ν’αναστατώσει τα ερωτικά σου σήμερα. Ειδικά αν θέλεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, σχετικά με τις ερωτικές σου υποθέσεις μέσα στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Παίρνοντας γρήγορες αποφάσεις, δεν πρόκειται να σου βγεί σε καλό, οπότε καλύτερα σταμάτα να συμπεριφέρεσαι με θράσος, μέχρι να μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα. Έχεις ασχοληθεί τελευταία με τον εαυτό σου; Προσπάθησες ν’αναπνεύσεις, να σκεφτείς, τί είναι αυτό που θα δημιουργήσει πρόοδο στη σχέση σου; Αν όχι, πάρε όλο το χρόνο που χρειάζεσαι τώρα, για να μπορέσεις να καταλάβεις πώς θα προχωρήσεις.

ζώδια αιγόκερως

Είσαι συνήθως ο βράχος στη σχέση σου, αλλά σήμερα τα φτερά σου μπορεί να τσαλακωθούν, από τον εραστή σου. Ευτυχώς, είσαι μόνο ένα μικρό βήμα μακριά, από τη βελτίωση της κατάστασής σας, ειδικά αν μπορέσεις να είσαι λίγο πιο επιφυλακτική, όταν αλληλεπιδράς με το ταίρι σου. Στην πραγματικότητα, αν σταματήσεις τις σκέψεις, για κάθε σημαντική απόφαση, μπορεί να είναι το πιο σοφό αυτή τη στιγμή, γιατί ό, τι αποφασίσεις τώρα, θα χρειαστεί πιθανώς αναθεώρηση στο εγγύς μέλλον.

ζώδια υδροχόος

Το τμήμα της προσωπικότητάς σου που θέλεις να παρουσιάσεις στον αγαπημένο σου, είναι λιγότερο έντονο από αυτό που αισθάνεσαι σήμερα. Θέλεις να κινείς τα νήματα στην ερωτική σου σχέση, ακόμη κι αν χρειαστεί να επεξεργαστείς τον τρόπο που παρουσιάζεσαι στον εραστή σου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σ’ αυτό, αλλά αν πιστεύεις πως θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς της σχέσης σου, καλά θα κάνεις να περιμένεις λιγάκι. Έτσι θα διατηρηθεί η δυναμική, σε βάθος χρόνου.

ζώδια ιχθύες

Οι συγκρουόμενες Κοσμικές συνθήκες, σε κάνουν να θέλεις να χαλαρώσεις τους ρυθμούς της ερωτικής σου ζωής. Αισθάνεσαι πολύ κοντά με την διαισθητική σου καρδιά. Και οι πληροφορίες που παίρνεις από την εσωτερική σου φωνή, θα σου επιτρέψουν να διαχειριστείς την παράξενη ενέργεια που υπάρχει γύρω σου, αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, συνειδητοποιείς, ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τον προορισμό της ερωτικής σου διαδρομής, για ν’ απολαύσεις το ταξίδι!

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018