Ειδήσεις
pagenews.gr / Ειδήσεις / Μελλοντικές προβλέψεις για σχέσεις και καριέρα!
Μελλοντικές προβλέψεις για σχέσεις και καριέρα! | Pagenews.gr
Pagenews Team

ΚΡΙΟΣ

Ο ερωτισμός που υπάρχει μέσα στην εργασία σας, θα πρέπει να περιοριστεί καθώς έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αντιληπτός. Η ερχόμενη έκλειψη θα φέρει άσχημες αποκαλύψεις για τους απρόσεχτούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην λέτε τίποτα για το ερωτικό σας παρόν, σε άτομα που ξέρετε ότι πιθανόν και να μεταφέρουν τα λεγόμενα σας στον πρώην σας. Δεν είστε για άλλα προβλήματα και ζήλιες πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την εργασία σας, που θέλουν την φροντίδα σας. Αυτό σίγουρα σας δείχνει ακόμη πιο αγαπητούς σε όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάνετε κάτι άκρως επιθετικό για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή κάποιου, που ήδη σας έχει δώσει τις πολύ συγκεκριμένες του απαντήσεις, για το τι ζητά από εσάς.

ΛΕΩΝ

Διαβάστε τις συμπεριφορές των άλλων που σας προσεγγίζουν και μην ρωτάτε πολλά. Μόνο έτσι μπορείτε να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα για τις προθέσεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνάτε πολύ χρόνο μπροστά σε έναν υπολογιστή που όμως και τελικά δεν σας δίνει κάτι αληθινό – χειροπιαστό. Επίσης το Καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να το απολαύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες έχουν πολλές και καλές αλλαγές μέσα στην οικογενειακή – προσωπική σας ζωή, που θα σας απαλλάξουν από άγχος και ψυχολογικές αναστατώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει ήδη κάτι από τα παλιά που σας ψάχνει με τον τρόπο του. Δεν είστε ακόμη έτοιμοι σε όλα, και πόσο μάλλον εσείς που ήδη έχετε δημιουργήσει κάτι καινούργιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην χρονομετράτε τον άνθρωπο σας, από την στιγμή που έχει πει κάτι και μέχρι πότε θα το κάνει πραγματικότητα. Αυτό είναι ήδη κάτι καταπιεστικό πάνω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα από τόσες προσπάθειες που έχετε καταβάλει στην εργασία – επενδύσεις σας, έχει πια φτάσει στο χρονικό όριο, για να έχετε και τις σχετικές εισπράξεις – ανταμοιβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το άτομο που κατά καιρούς, σας επισκέπτεται και μετά φεύγει, μάλλον προσπαθεί με τον τρόπο του να σας περάσει ένα μήνυμα ότι θέλει κάτι, αλλά δεν το τολμά.

ΙΧΘΕΙΣ

Λίγος χρόνος έχει μείνει ακόμη μέχρι να συναντηθείτε με το ταίρι σας, που μένει μακριά. Από το Φθινόπωρο αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει και οι δύο να το λύσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018