Ζώδια

Προβλέψεις ζωδίων για Σαββατοκύριακο – 6 tips για να περάσεις καλά

Προβλέψεις ζωδίων για Σαββατοκύριακο – 6 tips για να περάσεις καλά
Μάθε πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου το διήμερο 21 έως 22 Ιούλιου 2018. Δες τα 6 αστρολογικά tips για να περάσεις ένα αξέχαστο, υπέροχο σαββατοκύριακο!!

ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή, κάτι η Σελήνη στον Σκορπιό κάτι το ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο ‘φορτώνεσαι’ με εσωστρέφεια, καχυποψία και εριστικότητα. Έρχεται όμως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σε οπλίζει με αυτοσυγκράτηση, σε κάποιο βαθμό, ώστε, αν προσπαθήσεις και εσύ λίγο, δεν θα ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία θα πρέπει να εξαντλήσεις τα αποθέματα της αυτοσυγκράτησής σου και να αποφύγεις παρορμήσεις και εκρήξεις. Το Σάββατο μπορεί η Σελήνη που είναι ακόμα στον Σκορπιό να φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και σκοτεινές σκέψεις αλλά το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθάει να κρατήσεις και, κυρίως, να εκδηλώσεις στο ταίρι σου, τα θετικά συναισθήματα που γεμίζουν την ψυχή σου και να ανανεώσετε την σχέση σας. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί η έντονη συναισθηματικότητα να σε κάνει να νιώσεις ότι μόλις γνώρισες τον/την ιδανικό/η σύντροφο, αλλά κράτα και κάποιες επιφυλάξεις, δεν ξέρεις καμιά φορά. Την Κυριακή με την Σελήνη να περνάει στον Τοξότη η διάθεσή σου για επικοινωνία, παρέες και διασκέδαση απογειώνεται. Το δε εξάγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο το βράδυ σε φέρνει ακόμα πιο κοντά σε φίλους. Σε μια μεγάλη, λοιπόν, παρέα εσύ και το ταίρι σου θα περάσετε εξαιρετικά. Αν είσαι μόνος/η στο φιλικό σου περιβάλλον σε περιμένει το μελλοντικό σου ταίρι, ενεργοποιήσου.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Αυτό το σχήμα σε κάνει ισχυρογνώμονα και επιθετικό/η. Εκείνο που σε βοηθάει είναι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που στρέφει την σκέψη σου σε ταξίδια και φιλοσοφικές αναζητήσεις και έτσι αποφεύγεις την ένταση με το ταίρι σου, που μπορεί να ξεκινήσει από το τίποτα και να πάρει σοβαρές διαστάσεις. Αν είσαι μόνος/η, θα πρέπει να προσεγγίσεις με διπλωματία, τακτ και χωρίς βιασύνες το αντικείμενο του πόθου σου, αν θες θετική ανταπόκριση από την πλευρά του/της. Το Σάββατο η Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι ιδιαίτερα ερωτική, δίνοντας έμφαση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να εκδηλώσεις τον έρωτάς σου σε όλη του την ένταση στο ταίρι σου και να απογειώσετε την σχέση σας. Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σε κυριεύει εσωστρέφεια, καχυποψία και άσχημες αναμνήσεις  βασανίζουν την σκέψη σου. Άσε που το βράδυ το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο θα σε φορτίσει με έναν επαγγελματικό προβληματισμό. Μην μεταφέρεις περσινά ξινά σταφύλια στην σχέση με το ταίρι σου γιατί θα προκληθεί ψυχρότητα που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθεί. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί το παρελθόν να σου χτυπήσει την πόρτα. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις σκέψου τι σας χώρισε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Παρασκευή η Σελήνη στο Σκορπιό σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, γεμίζοντας την μέρα σου με υποχρεώσεις και αγγαρείες και τις εκδηλώσεις σου με υπερβολικά νεύρα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα σε λογικέψει και θα μετριάσει την ένταση.  Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, φρόντισε να φερθείς με σοβαρότητα αποφεύγοντας τις υπερβολικές εκδηλώσεις. Το Σάββατο η Σελήνη ακόμα από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η μέρα σου είναι φορτωμένη με επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά θα σου δώσει και ευκαιρίες να χαλαρώσεις σε μια παραλία, αγκαλιά με το ταίρι σου ονειροπολώντας και ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα. Αν είσαι μόνος/η, σε χώρους που κινείσαι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που να αποδειχθεί σχέση ζωής. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, μπορεί να φέρει κάποια ανατροπή σε κάποια μετακίνηση ή και ακόμα στις διακοπές που έχετε σχεδιάσει με το ταίρι σου. Μην αφήσετε αυτή την δυσκολία να επιφέρει ψυχρότητα ανάμεσά σας. Αντιμετωπίστε την με χιούμορ. Αν είσαι μόνος/η, μια επανασύνδεση είναι πιθανό να σε απασχολήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο. Δύσκολη μέρα καθώς από την μια σε ωθεί να ασχοληθείς με την χαρά της ζωής και τον έρωτά σου, από την άλλη σου προκαλεί έντονα συναισθήματα αμφισβήτησης και καχυποψίας προς το ταίρι σου. Εδώ θα σε βοηθήσει το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ώστε να συγκρατηθείς και να αποφύγεις τις εντάσεις στις σχέσεις σου. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, απόφυγε τις παρορμήσεις, χρειάζεται να έχεις συγκρατημένες συμπεριφορές. Αντίθετα το Σάββατο, η Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό και ενισχυμένη από το τρίγωνό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, γεμίζει την μέρα σου με έντονα μεν αλλά ρομαντικά συναισθήματα αγάπης και έρωτα, ωθώντας σε να τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Και αν είσαι μόνος/η, δεν θα είσαι για πολύ. Σήμερα ένας έρωτας γεννιέται. Την Κυριακή αλλάζουν κάπως τα πράγματα με την Σελήνη να περνάει στον Τοξότη και το βράδυ να σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο. Η μέρα σου γεμίζει δουλειές και αγγαρείες και στην κούραση σου προστίθεται και εκνευρισμός. Αντί να ξεσπάσεις στο ταίρι σου, ζήτησέ του υλική και ηθική βοήθεια για να ξεμπερδεύεις μια ώρα νωρίτερα. Δεν θα σου το αρνηθεί. Αν ψάχνεις για νέο ταίρι στους χώρους της καθημερινής σου ρουτίνας κρύβεται.

ΛΕΩΝ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα, παράπονα και γκρίνιες. Το ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, σου προσθέτουν υπερένταση και εκνευρισμό. Ευτυχώς το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε προσγειώνει και σε λογικεύει και αποφεύγεις την ένταση στην σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η, με την ένταση και τον εκνευρισμό σου, σήμερα καλύτερα να αποφύγεις να ασχοληθείς με θέματα αισθηματικής φύσεως. Το Σάββατο που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα σε απασχολήσουν έντονα θέματα είτε της γονεϊκής σου οικογένειας ή ακόμα και του σπιτιού σου. Εκείνο που θα σε συγκινήσει θα είναι η αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του/της συντρόφου σου σε ότι σε απασχολεί. Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα και ρομαντισμό. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, σε κάνει πρόσχαρο/η και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου από το χέρι και να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε περισσότερο. Αν είσαι μόνος/η, το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, μπορεί το παρελθόν να σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό κάνοντας ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η, αλλά το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο σε κάνουν ισχυρογνώμονα και εριστικό/η. Μην μεταφέρεις αυτήν την ένταση στην σχέση σου, κυρίως αν αφορμή για διαφωνία με το ταίρι σου είναι άλλα άτομα. Τους τόνους ρίχνει, ευτυχώς για εσένα, το βοηθητικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και κερδίζει η ηρεμία. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία μην βιαστείς να αποφασίσεις. Κράτησε τις επιφυλάξεις σου. Και το Σάββατο η Σελήνη στον Σκορπιό και η επικοινωνιακή σου διάθεση ανεβασμένη. Βοηθάει και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που φωτίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το Σαββατόβραδο με το ταίρι σου και μια μεγάλη παρέα από φίλους και συγγενείς. Και σε μια τέτοια, μεγάλη παρέα, μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο ρομάντζο, αν είσαι μόνος/η. Την Κυριακή με την Σελήνη να περνάει στον Τοξότη σε πιάνουν οι γκρίνιες σου καθώς νιώθεις ότι όλοι σε αδικούν και σε φορτώνουν με αγγαρείες. Αυτό προκαλεί ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, η οποία εξομαλύνεται προς το βράδυ, οπότε η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και καταφέρνεις να ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι μόνος/η, ενεργοποιήσου σήμερα καθώς τα φλερτ ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σου προκαλεί οικονομική κυρίως ανασφάλεια. Έρχεται και το ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο και σου θυμίζει παλιές οικονομικές παρεκτροπές και τσιτώνεσαι. Μην κατηγορήσεις όμως το ταίρι σου και μην ξεσπάσεις επάνω του για λάθος ενέργειες που μαζί τις κάνατε. Θα σε βοηθήσει και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να σκεφτείς πιο λογικά και να ηρεμήσεις. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία θα πρέπει να μην επιρεαστείς από τα απωθημένα σου.  Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό η ανασφάλειά σου, υλική και συναισθηματική, συνεχίζει να σε βασανίζει αλλά το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου θυμίζει ότι το ταίρι σου είναι ο/η μόνος/η αρμόδιος/α να σου καλύψει τις συναισθηματικές σου τουλάχιστον, ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με συναισθηματική φόρτιση, θυμήσου εσύ έχεις το χάρισμα της διπλωματίας.  Την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, η επικοινωνιακή σου δεινότητα απογειώνεται και καταφέρνεις να εκδηλώσεις στο ταίρι σου τον έρωτά σου, όπως την πρώτη φορά. Έτσι και η σχέση σας απογειώνεται. Το βραδάκι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, μπορεί ένας παλιός έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα και να σου δώσει την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείς τα δεδομένα, αν είσαι μόνος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνοντας στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά σου προκαλεί και εκνευρισμό και ένταση. Επίσης θα έρθουν στην επιφάνεια και απωθημένα σου. Αν λοιπόν δεν πάρεις την βοήθεια του εξαγώνου της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που σου προσφέρει ψυχραιμία, εγκράτεια και ορθή κρίση, τότε μάλλον θα έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, πρέπει να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου για να μην φανείς αγενής. Με την Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου το Σάββατο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, η ψυχή σου ξεχειλίζει από ρομαντικά και γλυκά συναισθήματα. Φρόντισε να τα εκφράσεις στον/την σύντροφό σου, θα ωφελήσεις πολύ την σχέση σας. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, κράτησε σοβαρές επιφυλάξεις πριν αποφασίσεις να δεσμευτείς. Συχνά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν στην αρχή. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και τονίζει την ανασφάλειά σου, οικονομική και αισθηματική. Όμως το ταίρι σου είναι εκείνος/η που θα σε καλύψει και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι μόνος/η, το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, είναι αυτό που σε ωθεί σε αισθηματικές προσεγγίσεις και μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό, ίσως σε κάποια οικογενειακή συγκέντρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό την Παρασκευή, να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, χαλάει η διάθεσή σου, σε πιάνει εσωστρέφεια και έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και εκκρεμότητες από παλιά που δεν έχεις τακτοποιήσει. Σε γλυτώνει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που κατευνάζει τον εκνευρισμό σου και αποφεύγεις τις διαφωνίες και τον καυγά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η, απόφυγε τις αισθηματικές προσεγγίσεις σήμερα γιατί ότι και να κάνεις θα εισπράξεις κακοπροαίρετα σχόλια. Το Σάββατο η Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και σε προικίζει με διορατικότητα ώστε να μαντεύεις τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου και να τις εκπληρώνεις. Αυτό θα τον/την ενθουσιάσει. Και αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, ακολούθησε το ένστικτό σου. Δεν θα πέσεις έξω.  Την Κυριακή με την Σελήνη στο ζώδιό σου, γίνεσαι εγωκεντρικός/η προβάλλοντας υπερβολικές απαιτήσεις στο ταίρι σου, πράγμα που θα τον/την προβληματίσει. Αν είσαι μόνος/η, το βράδυ που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο  Άρη στον Υδροχόο, σε ωθεί σε επαναπροσδιορισμό των στόχων και των αναγκών σου, προκειμένου να έχεις επιτυχία στα αισθηματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, φίλοι και σύντροφοι σε κοινωνικές δραστηριότητες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, παλιές εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια και, φυσικά, το ταίρι σου διεκδικεί και εκείνος/η μερίδιο από την πίττα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια του εξαγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, ώστε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να μοιράσεις δίκαια τον χρόνο σου και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία σήμερα φρόντισε οι συμπεριφορές σου να είναι μετρημένες και ‘καθώς πρέπει’, έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις να φέρεσαι. Και το Σάββατο η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Οι φίλοι σου εξακολουθούν να είναι προτεραιότητά σου, και επί πλέον, σου τονίζει το αίσθημα φιλανθρωπίας και εθελοντισμού. Το ταίρι σου σήμερα θα συμμεριστεί τις ευαισθησίες σου και θα σε ακολουθήσει με ευχαρίστηση σε κάποια φιλανθρωπική συγκέντρωση. Αν είσαι μόνος/η, σε μια τέτοια συγκέντρωση έχεις πολλές ελπίδες να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Τοξότη προκαλώντας σου δυσθυμία και ανασφάλεια και θα έχεις την τάση να βλέπεις παντού κρυφούς εχθρούς. Απόφυγε τις παρασκηνιακές κινήσεις απέναντι στο ταίρι σου. Μια ξεκάθαρη κουβέντα μεταξύ σας θα μπορούσε να λύσει τυχόν προβλήματα της σχέσης σας. Πάντως το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, μπορεί να σου προσφέρει κάποια οικονομική ενίσχυση από εκεί που δεν το περίμενες και αυτό θα σου φτιάξει την διάθεση. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, θα πρέπει να κρατήσεις διακριτική στάση γιατί οι κοινοποιήσεις δεν θα σου βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Ταύρο. Τονίζεται η ανάγκη σου για επαγγελματική καταξίωση, όμως προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο θα δυσκολέψουν την πορεία σου και θα σε φορτώσουν ένταση και εκνευρισμό. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα σου προσφέρει αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και να γλυτώσει το ταίρι σου από τα νεύρα σου. Το τελευταίο που θα σε απασχολήσει σήμερα θα είναι η αναζήτηση νέου συντρόφου, αν είσαι μόνος/η. Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και η κοινωνική και επαγγελματική σου ανέλιξη εξακολουθεί να σε απασχολεί και να σε απορροφά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ευνοεί την επίτευξη των στόχων σου, όχι όμως χωρίς προσπάθεια και κούραση από την πλευρά σου. Το ταίρι σου θα σου δείξει την απαιτούμενη κατανόηση και δεν θα έχει αντίρρηση να περάσετε το βράδυ σας χαλαρά στο σπίτι παρακολουθώντας κάποια ενδιαφέρουσα ταινία. Αν είσαι μόνος/η, σε επαγγελματικό περιβάλλον σε περιμένει το άλλο σου μισό. Την Κυριακή με την Σελήνη στον Τοξότη πια, χαλαρώνεις από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά στους φίλους και τις παρέες σου. Εδώ το ταίρι σου ίσως παραπονεθεί ότι το παραμελείς, αλλά το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου το βράδυ, θα βοηθήσει να βρείτε την χρυσή τομή. Και στην περίπτωση που έχεις κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία και δεν έδειχνε να προχωράει, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να γεφυρωθούν τυχόν διαφορές και διαφωνίες.

ΙΧΘΥΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό, τονίζει την ανάγκη σου για φιλοσοφικές αναζητήσεις, αλλά το ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, σε κάνει ισχυρογνώμονα κάτι που μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Το εξάγωνό της όμως με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, φέρνουν κοντά σου τους φίλους σου που θα μεσολαβήσουν και θα αμβλυνθεί η ένταση. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, φρόντισε να συμπεριφερθείς ευγενικά και με τακτ αποφεύγοντας τις παρορμήσεις. Το Σάββατο που η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, σε πιάνουν τάσεις φυγής και ονειροπόλησης και έχεις την ανάγκη να ταξιδέψεις κυριολεκτικά ή νοερά. Αν λοιπόν έχεις την δυνατότητα, κανόνισε μια εκδρομή για εσένα και το ταίρι σου ή εναλλακτικά, παρακολουθείστε μια ταινία γυρισμένη σε μέρη εξωτικά και παραδεισένια. Αν είσαι μόνος/η, το απόλυτο όπλο σου για να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου θα είναι ο ρομαντισμός σου. Την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, απασχολεί την σκέψη σου και το μυαλό σου η κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Το δε εξάγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, φέρνει στην επιφάνεια και απωθημένα σου και χαλάει η διάθεσή σου. Διαχειρίσου την κατάσταση για να μην προκαλέσεις εντάσεις στην σχέση με το ταίρι σου. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, φρόντισε να μην επηρεαστείς από τα απωθημένα σου και κάποιες πληγές από τα παλιά. Έχε στο μυαλό σου ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Πηγή: zwdiasimera

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments