Ζώδια

Εβδομαδιαίο ερωτικό Ωροσκόπιο έως τις 27 Ιουλίου

Εβδομαδιαίο ερωτικό Ωροσκόπιο έως τις 27 Ιουλίου
Αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων.

Κριός

Οι λεπτομέρειες κρύβουν παγίδες, Κριοί, ειδικά αν πνιγείτε μέσα σε αυτές. Τα ποιος είπε τι σε ποιον, πότε θα φτάσει, ποιος τον ξέρει, τι θα κάνει και έχεις τσεκάρει τα προφίλ του στα κοινωνικά μέσα πρέπει να σταματήσουν. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας έναν υποτιθέμενο έρωτα, ακολουθήστε μόνο την καρδιά σας.

Ταύρος

Ένα νέο πρόσωπο συνδέεται με μερικούς ανθρώπους που ήδη γνωρίζετε, κάποιος μπαίνει στον κύκλο σας και είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς. Οι γνωριμίες που κάνετε μέσω φίλων είναι ευπρόσδεκτες, φροντίστε να τις χρησιμοποιήσετε, Ταύροι, θα σας εξοικονομήσει τόσο χρόνο!

Δίδυμοι

Ένα θέμα στο σπίτι μπορεί να είναι στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κάνετε τόσα πολλά για να λύσετε θέματα με την οικογένεια ή τα τούβλα του σπιτιού ή τα δάνειά σας, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι ευκαιρίες σας για ραντεβού πρέπει να μηδενιστούν; Κουτιά, βάλτε τα δράματά σας σε μικρά κουτιά και κλείστε το καπάκι τους για να βρείτε χρόνο για φλερτ.

Καρκίνος

Έχετε πει το κομμάτι σας, Καρκίνοι, ή μήπως, καλύτερα, έχετε μιλήσει για την ηρεμία του μυαλού σας; Ψάχνετε κάποιον τρόπο επίλυσης ενός προβλήματος με έναν πρώην ή ακόμα και με έναν φίλο. Νιώθετε ότι κάτι πρέπει να επιλυθεί πριν μπορέσετε να προχωρήσετε και έχετε δίκιο. Μην διστάζετε.

Λέων

Ποιους πόρους έχετε στη διάθεσή σας, Λέοντες; Είναι οι φίλοι σας, είναι ο εξοπλισμός της άσκησής σας και το νικηφόρο χαμόγελό σας, είναι απλά τα ονειρεμένα μαλλιά σας; Δείτε πώς μπορείτε να προσεγγίσετε κάποιον που σας αρέσει και δουλέψτε το, Λέοντες, δουλέψτε το καλά.

Παρθένος

Μπορεί να μην βλέπετε αυτό που βλέπουν οι άλλοι σε κάποιον και αυτό είναι καλό σε αυτή την περίπτωση. Πολλοί μπορεί να μην συμφωνούν με την επιλογή σας για έναν νέο έρωτα ή, ίσως, με κάποιον που φλερτάρετε και θα σας προσφέρουν τους λόγους τους. Κανένας από τους οποίους δεν κάνει κάποια διαφορά για εσάς. Ευτυχώς.

Ζυγός

Καθώς σχεδιάζετε να απομακρυνθείτε λίγο από το συνηθισμένο περιβάλλον σας, είναι σωστό να πείτε τα αντίο σας και να τα εννοείτε. Κλείστε μια πόρτα πριν ανοίξετε μια άλλη, Ζυγοί. Τα καθαρά τέλη δημιουργούν νέους έρωτες πιο γρήγορα απ’ ό,τι επιτρέπουν τα δράματα.

Σκορπιός

Εάν ξέρετε πού βρίσκεται κάποιος μέσα στο πλήθος, κάποιος που σαφώς χρειάζεται την αγάπη και την στοργή ενός Σκορπιού στη ζωή του, πηγαίνετε σ’ αυτόν! Φαίνεται ότι η μοίρα ρίχνει ένα φως στο σκοτάδι της ρουτίνας σας, δείτε το και κάντε πιο φωτεινές τις μέρες σας. Και τις νύχτες σας.

Τοξότης

Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρετε για έναν συνταξιδιώτη, κάποιον που συναντάτε καθημερινά στις διαδρομές σας, ίσως; Μια συνάντηση στο λεωφορείο μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον από τα συνηθισμένα. Ακολουθήστε το, Τοξότες. Χαμογελάστε, πείτε γεια, προτείνετε μέρος για καφέ.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιώντας την έκλειψη αυτής της εβδομάδας, κι ας είναι στο τέλος της, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε. Η Σελήνη είναι ο πλανήτης της σχέσης σας, της μακροπρόθεσμης σχέσης σας, και η έκλειψη γίνεται στον τομέα των αξιών σας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αποφασίσετε αν κάποιος μένει ή φεύγει για τα καλά.

Υδροχόος

Πώς είστε; Είναι μια δύσκολη εβδομάδα για σας, Υδροχόοι, έχετε πολλές επιλογές, αλλά ταυτόχρονα ευλογείστε με μια αλλαγή που θα σας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι. Δεν έχει μόνο να κάνει με την ερωτική ζωή σας, αλλά φροντίστε για την ανάπτυξη και σ’ αυτόν τον τομέα και μην επιστρέψετε στα ίδια παλιά, φθαρμένα μονοπάτια.

Ιχθύες

Όταν δεν είστε βέβαιοι για κάποιον φαίνεται, το πρόσωπό σας το προδίδει και θα δημιουργήσει μια αντίδραση στους άλλους που θα προκαλέσει συζήτηση. Κάντε τη, Ιχθύες. Ποιος σας αρέσει; Ποιος είναι εκτός αγώνα; Και ποιος θα μπορούσε να κάνει περισσότερα για να σας βοηθήσει;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο