Αθλητισμός

Τρέχει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού – Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Τρέχει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού – Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τελειώσει άμεσα με τα ανοιχτά μέτωπα.

Αργά το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό από τους «ερυθρόλευκους» πως οι Μπγιόρν Ένγκελς, Μάρκο Μάριν και Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν θα συνεχίσουν να γυμνάζονται με την πρώτη ομάδα στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο, καθώς επιστρέφουν στην Αθήνα και θα προπονούνται με τους «κομμένους» στο Ρέντη.

Ωστόσο, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από το ρόστερ των Πειραιωτών μπορεί να μεγαλώσει τις επόμενες μέρες, καθώς στη… λίστα του Πορτογάλου προπονητή βρίσκονται κι άλλοι παίκτες που είτε δεν κάνουν στον σχεδιασμό του κόουτς, είτε δεν δείχνουν την απαραίτητη θέληση και δεν δουλεύουν ανάλογα στην περίοδο της προετοιμασίας.

Ξεκαθαρίζει για Γουίλιαν και Μεριά

Πάντως, το ζήτημα που «καίει» περισσότερο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι αυτό της ενίσχυσης της ομάδας. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πιο… κοντά είναι οι Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά. Οι Πειραιώτες είναι σε ανοικτή… γραμμή με την Φλαμένγκο για τον Βραζιλιάνο μέσο και η μεγαλύτερη προσπάθεια που γίνεται είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο ποσό που θα εισπράξουν οι Λατίνοι, αλλά και ο τρόπος αποπληρωμής των δόσεων.

Αναφορικά με τον Τυνήσιο αμυντικό, ενδεχομένως να δρομολογηθούν νωρίτερα οι εξελίξεις, καθώς ο παίκτης έχει δείξει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Σφαξιέν για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μάλιστα, τα Μέσα της πατρίδας του, υποστηρίζουν πως η υπόθεση είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών.

Παράλληλα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν… σταματούν εκεί τον σχεδιασμό τους, καθώς επεξεργάζονται και την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν Κόκα. Ο Αιγύπτιος προσπαθεί να κάνει restart στην καριέρα του και θέλει να αποχωρήσει από την Μπράγκα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένει τηλεφώνημα από τους Πειραιώτες για να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Ακόμα, στις προτεραιότητες των «ερυθρόλευκων» είναι και ένας δεύτερος μέσος, μετά την αποχώρηση του Αλεξί Ρομαό. Ο Μαριάνο Μπαρέιρο εμφανίζεται ως ο «εκλεκτός», ενώ ελεύθεροι είναι οι Πρσιτς και Βελόζο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments