Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική αντεπίθεση, κοντά σε υπογραφές

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική αντεπίθεση, κοντά σε υπογραφές
Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για να κλείσει τις μεταγραφές του.

Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό πως ψάχνει διακαώς για τον βασικό του επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν, θέση στην οποία θα κάνει και την πιο ακριβή μεταγραφή του. Πέραν της υπόθεσης Πέκχαρτ, στο τριφύλλι κοιτάζουν πιο ζεστά αυτές των Αργύρη Καμπετσή και Αντρέι Γκαλαμπίνοφ.

Σχετικά με τον νεαρό φορ της Ντόρτμουντ, ο Νταμπίζας έχει πάρει πάνω του το θέμα και επαναπροσέγγισε τους Γερμανούς και έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Καμπετσή, ώστε να αφεθεί ελεύθερος και να ενταχθεί τελικά στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τώρα τον φορ της Τζένοα, Γκαλαμπίνοφ, ενημερώθηκε από τους Ιταλούς ότι δεν υπολογίζεται. Μάλιστα ο 29χρονος θα προπονείται με τους… κομμένους, εκτός πρώτης ομάδας με αποτέλεσμα η πίεση για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να αυξάνεται, γεγονός το οποίο θέλει να εκμεταλλευτούν οι πράσινοι που το περιμένουν…

Στο θέμα του αμυντικού τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πούγγουρας ενημέρωσε το Τριφύλλι ότι έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και για να μείνει ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να τελειώσει και το θέμα του Νώντα Παντελάκη, που θα έρθει σαν έξτρα λύση για την αμυντική γραμμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments