Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ρελάνς Μαρινάκη – Και Σολδάνο και Μάρκοβιτς;

Ολυμπιακός: Ρελάνς Μαρινάκη –  Και Σολδάνο και Μάρκοβιτς;
Ο Ολυμπιακός προχωράει για να κλείσει τα κενά του.

Αποφασισμένος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό σε μεγάλο βαθμό φέρεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου θέλουν τους ερυθρόλευκους να είναι κοντά σε κλείσιμο σπουδαίων μεταγραφών.

Ένας απ’ αυτούς, ο Φράνκο Σολδάνο, με τον πρόεδρο της Ουνιόν Σαντα Φε να αναφέρει σε δηλώσεις του. «Υπάρχουν 3-4 ευρωπαϊκές ομάδες που πρέπει να βελτιώσουν τις προτάσεις του, αν θέλουν να κάνουν τη μεταγραφή. Προς το παρόν, έχουμε δεχθεί προτάσεις, όπως τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια του Ολυμπιακού, που δεν τις έχουμε απορρίψει», ανέφερε ο πρόεδρος της Ουνιόν για τον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό.

Βέβαια ενδιαφέρον έχουν δείξει πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι από Ισπανία και Αγγλία. Μάλιστα η Ουνιόν Σάντα Φε ζητάει ένα ποσό πάνω από 3,5 εκατ. δολάριο και αυτά για το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Την ίδια ώρα δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας αναφέρει πως η Λίβερπουλ δίνει τον Λάζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού. «Ο 24χρονος Μάρκοβιτς αγωνίστηκε πέρυσι στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ αλλά παίρνει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Τα δικαιώματα του Μάρκοβιτς ανήκουν στην Λίβερπουλ και και η αγγλική ομάδα έχει αποφασίσει την παραχώρηση του παίκτη στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Ο Μάρκοβιτς δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο Άνφιλντ και είναι σε αναζήτηση ομάδας, με τον Σέρβο επιθετικό να είναι στα υπόψιν των ερυθρόλευκων. Ο νεαρός στράικερ αγωνίστηκε πέρυσι στην Άντερλεχτ και σύμφωνα με τα όσα έχουν γράψει οι Βέλγοι, η ομάδα των Βρυξελλών επιθυμεί την παραμονή του 24χρονου άσου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments