Ζώδια

Αφροδίτη Τρίγωνο με Πλούτωνα 28/7: Παθιασμένοι έρωτες και χρήμα!

Αφροδίτη Τρίγωνο με Πλούτωνα 28/7: Παθιασμένοι έρωτες και χρήμα!
Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 28 Ιουλίου, φέρνει παθιασμένους μοιραίους έρωτες αλλά και χρήμα! Δες την πρόβλεψη σου…

ΚΡΙΟΣ: Έρχεται επαγγελματική αναγνώριση, οικονομικές συμφωνίες και νέες προτάσεις στον τομέα της εργασίας, βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και εξέλιξη σε έναν έρωτα μέσα από τη δουλειά!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς να περιμένειςερωτική επιτυχία, μοιραία νέα ερωτική γνωριμία, γονιμότητα, γοητεία, δημιουργικότητα, πάθος, ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχονταιθετικές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, βελτίωση στα οικονομικά του σπιτιού και επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετοιμάσου γιανέες μοιραίες σημαντικές γνωριμίες, θετικές εξελίξεις στην κοινωνική ζωή, κέρδη μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον, οξυδέρκεια και εξυπνάδα

ΛΕΩΝ: Έρχονταιθετικές οικονομικές εξελίξεις, νέες πηγές εσόδων, σταθεροποίηση, πάθος και ουσία στα αισθηματικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να περιμένεις θετικές  εξελίξεις σε όλους τους τομείς και σχέσεις της ζωής σου, άπειρες ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα, ακαταμάχητη γοητεία και ερωτισμό και βελτίωση οικονομικών θεμάτων!

ΖΥΓΟΣ: Θα έχεις αποτελεσματική δύναμη και θέληση, ψυχική και συναισθηματική αλλά και έναν παθιασμένο παρασκηνιακό έρωτα που θα σε αναστατώσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ετοιμάσου γιαεύνοια στο φιλικό τομέα ή και έρωτα μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Ένα μεγάλο ερωτικό ή οικονομικό όνειρο πραγματοποιείται!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχεταιεπιτυχία και διάκριση στη καριέρα, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές προτάσεις ή ακόμα και ένας μοιραίος έρωτα από το χώρο της δουλειάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ετοιμάσου γιααναβάθμιση της κοινωνικής σου ζωής, ταξίδια και μετακινήσεις, μοιραίες ερωτικές γνωριμίες ή συναντήσεις και αυξημένη αισιοδοξία και κέφι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς τώρα να περιμένεις βαθιές σημαντικές επιθυμίες που επιτέλους πραγματοποιούνται, καυτές ερωτικές παθιασμένες στιγμές, σημαντική εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις και άπλετη γοητεία!

ΙΧΘΥΣ: Έρχονταιμεγάλες θετικές αλλαγές στην συντροφική ζωή, μία πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος ή μία σημαντική ανανέωση της συντροφικής ζωής και πολύ πάθος, αν είσαι δεσμευμένος!

Πηγή: oroskopos.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments