Αθλητισμός

“Κοιτάζει” Τόσκα ο ΠΑΟΚ

“Κοιτάζει” Τόσκα ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση του Αλίν Τόσκα της Μπέτις.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο 26χρονος αριστερός μπακ της Μπέτις, που υπήρξε μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ και τον περασμένο χειμώνα, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Να αναφερθεί, ότι ο Τόσκα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Μπέτις, ωστόσο ο ίδιος ψάχνει να βρει ομάδα με πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής απ’ ότι είχε το τελευταίο διάστημα με την ομάδα της Σεβίλλης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τόσκα είναι ψηλά στη λίστα Λουτσέσκου και ήδη έχει γίνει η προεργασία για την απόκτησή του. Σύμφωνα με αυτή, υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με αυτή την πρακτική, ο ΠΑΟΚ δεν θα ρισκάρει άλλο ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο εκτός κι αν ο παίκτης αποδώσει τα μέγιστα και βέβαια δεν κλείνει τον δρόμο στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Άξιο μνημόνευσης, ότι ο Λουτσέσκου γνωρίζει πως ο Τόσκα είχε άψογη συνεργασία με τον Βαρέλα στη Στεάουα, ενώ ο ίδιος και οι συνεργάτες του, τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ως ποδοσφαιριστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments