Ελλάδα

Πυρκαγιές Αττικής: Στους 87 οι νεκροί – Υπέκυψε ένας τραυματίας που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό

Πυρκαγιές Αττικής: Στους 87 οι νεκροί – Υπέκυψε ένας τραυματίας που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό
Δεν σταματούν δυστυχώς οι απώλειες από τις πυρκαγιές στην Αττική με τον αριθμό των αγνοούμενων να παραμένει ακόμα άγνωστος.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για 86 νεκρούς άλλος ένας άνθρωπος προστέθηκε σε αυτό τον μακάβριο κατάλογο από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Πρόκειται για έναν άντρα 62 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και ο οποίος τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Νωρίτερα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, οι νεκροτομίες ολοκληρώθηκαν σήμερα και από αυτές πλέον προκύπτει ότι οι νεκροί είναι 86.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρακούκης, δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε την ιατροδικαστική έρευνα επι των σορών των θυμάτων που είχαν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών. Ήταν 86 νεκροί. Η ιατροδικαστική έρευνα ολοκληρώθηκε. Από εδώ και πέρα μένει το έργο της ταυτοποίησης το οποίο ολοκληρώνεται από άλλη υπηρεσία στα εγκληματολογικά εργαστήρια».

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι η Πυροσβεστική ακόμη κάνει λόγο για 84 νεκρούς.

Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση των 10 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 49 ενηλικές εγκαυματίες καθώς πήραν εξιτήριο κάποιοι από αυτούς που νοσηλεύονταν σε αυτά τις τελευταίες ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments