Ειδήσεις

Δημήτρης Τουρναβίτης: Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (pic)

Δημήτρης Τουρναβίτης: Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (pic)
Ο Δημήτρης Τουρναβίτης ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού και ο Ερασιτέχνης έσπευσε να στείλει συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης αποτέλεσε μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του άλλοτε πρωταθλητή του Μοντέρνου πεντάθλου του Συλλόγου, Δημήτρη Τουρναβίτη που έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Γεννήθηκε το 1964 και σε ηλικία μόλις 16 ετών αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με το «τριφύλλι» στο απαιτητικό αγώνισμα του μοντέρνου πεντάθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1980.

Μάζεψε συνολικά 3.008 βαθμούς σε εκείνη τη διοργάνωση ενώ συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε 10.416 βαθμούς, χαρίζοντας έτσι στον Σύλλογο την πρωτιά.

Εν συνεχεία ήταν μέλος της σκοποβολής του Παναθηναϊκού ενώ είχε περάσει και από το τμήμα κολύμβησης . Τα τελευταία χρόνια ήταν αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Πέραν της αθλητικής του σταδιοδρομίας ήταν εξαίρετος καθηγητής μουσικής και είχε δημιουργήσει το δικό του ωδείο στην Πεντέλη.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments